Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under mars 2011

Av Maria - 14 mars 2011 13:09

Beslutsångest som vanligt, men det får bli denna, jag har inte tid att fundera...


 


Slut på denna bild-utmaning.

ANNONS
Av Maria - 13 mars 2011 18:46

Detta har jag skapat hittills.. denna vecka(?).


    -->  


Jag har ju även bakat, men det har jag inte fotat.. så det räknas inte! :D

ANNONS
Av Maria - 13 mars 2011 18:03

Jag har lyssnat på denna låt så gott som hela dagen... Men, DEN ÄR JU SÅ BRA!!!!! :D


Av Maria - 13 mars 2011 17:48

Eftersom det oftast är jag som fotar finns det inte så många nya bilder på mig... så denna är nog den nyaste jag har.


 

Av Maria - 13 mars 2011 16:28

Jag följer jätte många bloggar med bloglovin', jag är tacksam över att bloglovin' finns med andra ord! Och för inte så länge sedan så hittade jag några nya bloggar som jag nu följer, och bland dessa fanns där en bloggerska/illustratör, Smäm, som har en egen designad ikon för bloglovin'. Och via henne fick jag reda på hur jag själv kan lyckas skapa en egen designad ikon! :D Otroligt roligt slash bra! ;) Tack smäm! :)


Vad tycker ni om min tillfälliga bloglovin' ikon?


 

Av Maria - 12 mars 2011 22:48

En idé som jag la upp på min idéblogg (som jag ska ta bort så småning om..). Alltså en plastpåse som blir ett "engångs förkläde", bara att kasta då man är klar med det. :) Och nu har jag även testat idén själv, funkade helt utmärkt! :D


 

 

   

Av Maria - 12 mars 2011 18:03

Sjukt vad man kan bli "beroende"(?) av eller sakna personer kanske är mer rätt. Jag har nu varit ifrån/inte träffat min granne på två dagar(?) och saknar VERKLIGEN våra pratstunder. Jag har varit mycket latare och tråkigare dessa dagar också, jag har helt enkelt inte haft någon riktig ork att göra något övehuvudtaget..


Igår hade jag och barnen fredagsmys med hyrfilm och gott. Filmen handlade om nå ugglor, mer än så fattade jag inte.. ingen höjdar film med andra ord, men Thor tycktes tycka tvärtom, han tittade på filmen idag igen efter vi kommit hem från fyra års kalaset i byn. På kalaset var det folk, MYCKET folk! Men vi överlevde. :) Eller vänta.. glömde vi kvar Embla tro? Hemma är hon ju inte.. närå, hon stack iväg med Tove till skridskobanan och åkte skridskor, sedan begav hon sig vidare hem till Tove. :) Hon skulle komma hem sju. :) Innan vi stack iväg till kalaset upptäckte jag även att Vidar har fått sin första tand.. eller ja, den har spruckigt upp så att säga. :D Bilder från kalaset kommer en annan dag då jag har laddat ur kameran.

Ikväll blir det mys med gubben framför hyrfilmen Grown ups, jag har ju hört att den ska vara bra så jag hoppas jag slipper bli besviken. Till filmen  ska vi fika lite kladdkakemuffins med smak av rom och grädde med banan, Gött! Hoppas jag.. jag har inte hunnit baka dom ännu. :D


Fyra års kortet.

 

Av Maria - 12 mars 2011 14:12


 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se