Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under mars 2011

Av Maria - 6 mars 2011 20:58

Jag tror jag har kommit på bästa utmaningen för mig, så inte bloggen dör ut nu när denna "bild utmaning" är slut, vilket är snart. Så jag tänkte att jag ska sätta press på mig när det gäller "skapandet", jag ska alltså "skapa" (baka, sy, rita, måla..o.s.v.) minst en sak i veckan. (gärna fler saker, men minst en!) Kan jag hålla denna utmaning kommer jag isåfall lägga upp en ny kategori för "vecko skapandet".


Någon som vill haka på?


Jag har tjuv startat lite och sytt om en klänning till en kjol (gammalt blir nytt) + att jag har skcrappat ihop ett födelsedagskort till en blivande fyraåring. Kortet lägger jag upp bilder på efter nästa lördag. :)Före

 


   


Efter

 

ANNONS
ANNONS
Av Maria - 5 mars 2011 16:15

Beslutsångest som vanligt då.

Ni får ursäkta den dåliga kvaliten, jag knäppta bild på bilderna med webbkameran...


      

Av Maria - 4 mars 2011 15:08


Alla är vi olika. :)


 

Av Maria - 4 mars 2011 09:19

Nu har jag suttit framför den här datorn för länge redan.. dags att ta göra nåt annat, behöver städa och diska, men vem fan orkar.. igår var det tredje dagen jag hade en början på migrän, den hade med andra ord inte riktigt "slagit" ut helt. Skit jobbigt i varje fall. Men nu är det som bortblåst, tack och lov! Jag fick ju nå jävulskt ont i magen en sväng igår också och var påväg att kräkas, men det kom inget.. och plötsligt var smärtorna borta och illamåendet började avta väldigt mycket!? Så jag vet inte jag vad det kan ha varit.

I dag mår jag åtminstonde bra! Embla är iväg med skolan till Getberget och åker pulka. Jag och Thor tänkte väl att vi ska ta och baka nåt idag.. kanske negerbollar eller nån kladdkaka, men det var bra länge sedan man baka små kakor.. få se vad det blir. Jag vill sy! Och rita och måla! Få se vad det blir av det också.

Snart är ju bild utmaningen slut!!!! Hur dött kommer det då bli här? Jag måste komma på nåt mer man kan hitta på.. kanske "Dagens bild" eller nåt likande.. nja, få se vad jag hittar på.

Av Maria - 3 mars 2011 11:20


Lånad bild.

 
 

Av Maria - 2 mars 2011 10:02

Riktigt jävla svårt att välja bild i dag.. känslor, ja, det finns ju en del olika att välja på, men det står ju känslor och inte känsla så hur fan ska man få med fler känslor i en bild då.. hm, ja så då tänkte jag så här med denna bild. Då man är gravid väcks det ju väldigt många olika känslor inom en.


 

Av Maria - 1 mars 2011 18:25

Jag har en mammablogg, haha..., ja, men så är det ju faktiskt. Trebarnsmor. Jag hittade denna trevliga sida för alla mammabloggare. Det går även att rösta på varandras bloggar, Rösta gärna det ni tycker om min blogg. :)


Har du en mammablogg? Skicka då in din blogg du med! :)


  

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se