Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 april 2011

Rubriklös.

Av Maria - 26 april 2011 19:20

Väldigt skönt nu när man verkligen ser att sommaren är på väg! Det börjar äntligen bli lite grönt på träden! Härligt!


Idag har jag haft Malin, Matilda och Leo över. Tanken var väl att Thor och Matilda skulle få leka lite tillsamman i parken, men dit tog vi oss aldrig. Embla åkte ju iväg till simskolan imorse vid halv nio och strax därefter upptäckte jag att jag glömt att skicka med pengarna hon skulle betala till/för simskolan med.. HELVETE! Men det är ju en dag imorgon också. Det har inte varit lika mycket sol idag som tidigare dagar och det har även blåst (kallt) en del idag, men det har ändå varit skönt att få varit ute vilket vi var en del när Malin och barnen var här. Vidar blev ledsen idag när Leo var här. När Malin åt la hon ner Leo på babygymmet men lille Leo ville tydligen inte ligga där utan blev ledsen, så jag plockad upp honom och pratade lite med han, gulligull som man gör med små bebisar, Vidar satt i matstolen och verkligen tittade på oss och efter en liten stund kom det, gråtgråtgråt. Sötnos! Det blev bra så fort Malin tog Leo och jag lyfte upp Vidar.


På tal om nåt helt annat har en förbannad "förkylningsblåsa"/afte? i mun som går mig på nerverna, ond som fan är den! Så fort jag sköjer munnen med vatten håller jag på ! Som tur är ligger den på ett så pass skyddat ställe i käften så det går bra att äta. Smått jobbit med salt och citron, men det går (än så länge)!


 

Intresseklubben antecknar.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

26 april 2011 20:46

Usch...!! En sådan hade jag med för många år sedan. En gigantisk jätteblåsa!! Jag tänkte ringa till tandläkaren och rådfråga men fick utav en arbetskamrat rådet att badda med sprit. Det hjälpte! Ont som f---n gjorde det! Men den försvann på bara några dagar :)
Testa ;)

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Maria

26 april 2011 20:50

I detta hus finns ingen sprit, och jag vill inte ha hit någon heller. Jag har däremot läst att salt även ska vara bra... så jag ska kanske testa det ikväll innan jag går och sover. (om jag vågar, det lär väl ta död på mig.. :S )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se