Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 april 2011

Aftex.

Av Maria - 27 april 2011 22:06

Imorse hade jag Malin, Matilda och Leo över igen, trevligt! :) Vid lunch åkte dom hem och klockan ett hämtade Johan upp oss och släppte av oss hemma hos dom. Och vid sex tiden åkte vi hem. Tiden då vi var där bakade Malin och jag lite, fast man kan nog säga att det var Malin som baka.. :) jag blandade bara ihop chokladkrämen och ställde in den i kylen! haha. Nåja, chokladkrämen blev god. ;) Gott med sött socker, choklad.


Ikväll var det grey's, som jag har följt sedan avsnitt 1. Gubben hade köpt en påse cheese chili chips, dipp, trocadero och en kexchoklad. Hm.. jag trök i mig hela chipspåsen (inte påsen, utan innehållet..) Det blev över lite dipp och trocadero, men det var allt.. :/ Mitt nya hälsosamma liv får helt enkelt börja på måndag, då får jag börja från ruta ett och hoppas jag kan vara duktigt!!!! För att kunna äta chipsen hade på en salva gubben även hade köpt åt mig, på min "afte"/blåsa. Jag är osäker om den verkligen funka, men jag tror nog det. Lite ivarjefall, annars hade nog varit en pina att ätit.


 


bilden är lånad, länk.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se