Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Maria - 19 april 2011 11:21

Snart är det påsk, igen.. än har jag inte fått fram nåt påskpynt, men det hinns väl antar jag. Jag och pojkarna ska väl bege oss ut efter lunch och plocka lite björkris som vi ska klä i fjädrar sedan. Eftersom påsken är så pass "kort" så tänker jag inte överdriva pyntandet, det blir bara jobbigt att plocka bort sedan när påsken är över. Gubben pratade om eventuellt grillning på långfredag, vore rätt najs tycker jag. Det blir i så fall första grillningen för i år. Men vad ska vi grilla? Måste fundera..


Minns ni denna? Jag har för mig att den var god.. eller var den det?

 

Det var minus grader ute i natt. -4 grader när jag vaknade vid sex i morse. Nu ligger väl graderna på en 4+. Solen försöker verkligen ta sig fram genom alla moln, men det tycks vara omöjligt. Fast jag tror inte det blåser så mycket idag. Synd för tvätten, skönt för "mig".


Idag ska vi skicka tillbaka Vidars converse som var för små, eller vi hade beställt hem för små, jag måste ha mätt fel. Men vi ska även beställa nya i större storlek.


 


Få se om jag får nåt vettigt gjort idag.. jag får väl vara nöjd om jag lyckas få undan disken och tar oss ut och hämtar ris och Thor får skate:a och flyga med sitt nya flyg han fick av gamm-offa igår.

ANNONS
Av Maria - 18 april 2011 21:12

Idag efter att jag och Vidar hade lämnat Thor på dagis gick vi n lång tur hem.. kanske inte det smartaste med nya skor! Nu har jag skavsår på båda lilltåna.. :( Varje litet steg jag tar, gör ont... men det går väl över. När vi kom hem sov Vidar, så jag passade på att kratta lite, perfekt då det blåste! Efter att vi hade varit hemma ett tag så gick vi över till Marie och drack lite kaffe, gott och trevligt (som alltid). Nåja, Vidar var inte så pigg och glad som han brukar.. han kändes smått varm och blev lite ledsen av plötsliga/höga ljud i början när vi kom dit, sedan satt han snällt och lekte och tittade sig omkring. Annars har det inte hänt mycket idag...


Nu är jag trött och känner mig frusen, eller jag fryser.


 

ANNONS
Av Maria - 17 april 2011 09:02

 • Fick jag redan på att Malin och Johan skulle ha ett barn till, Malin var gravid med Matilda.
 • Malin och Johan höll på att renovera i sitt kök.
 • Jag bakade kakor till Malin och Johan.

   

 • Min syster och hennes man fick hem sitt "lego" hus. 
 • Det var sol utomhus!  

För två år sedan.


 • Gick jag på komvux och höll på med en svenska novell.
 • Jag hade gjort en Naruto tårta till Jessicas bror. 
 • Det var stormigt, blåsigt och kallt ute.

För ett år sedan.Nu.


 • Malin och Johan piffar till i köket. En panel har blivit uppsatt och blivit målad i vitt.
 • Malin och Johan har en liten bebis, lilla Leo (som bli 1 månad den 26/4).
 • Våran Vidar blir 7 månader på tisdag.
 • Det är mullet och trist utomhus.

Av Maria - 17 april 2011 08:43

Det går åt rätt håll.


 

Av Maria - 17 april 2011 07:50

Den här dagen kommer gå åt till att pyssla om lilla Vidar som har fått feber, för fillfället ligger han och sover. Jag blev väckt utav honom vid fyra i morse, då kändes han varm, men jag tog inte tempen. Vid sex i morse gnällde hann bara, så jag tog tempen.. 39 grader. Nu vaknade han....

Av Maria - 15 april 2011 20:09

Jag har krattat i dag, Thor har skate:at lite.. vi har mest vistas utomhus hela dagen. Skönt! Just nu sitter jag och väntar på att Embla ska komma hem från discot som hölls på deras skola, hon gick dit tillsammans med en klasskamrat som var här och lekte tidigare på dagen efter dom slutat skolan. Jag... han inte avsluta denna mening innan Embla stod vid dörren tillsammans med sin klasskamrat och frågade om hon fick sova över hos henne. Det fick hon, så nu är jag ensam tjej här hemma. På discot vet jag inte hur det varit, det hann jag aldrig fråga, men det första jag fick veta var att det hade varit nå puckon som hade stulit pengar av barnen, inte "våra", dom hade klarat sig, men tydligen inte dom andra.


Thor sitter och tittar på teven och käkar chips, har druckigt saft och ätit marie-kex. Vidar har testat välling igen, men det tycks inte vara någon höjdare.. :/ Ingen av våra barn har ätit välling. Nåja, får väl testa med kvällsgröt istället, det börjar bli smått jobbigt att behöva vakna en sådär 3-4 gånger på natten och mata honom fortfarande. Kanske därfö jag så lätt blir trött på dagarna..


Jag sitter och hinkar kaffe... jooo...

Av Maria - 14 april 2011 19:35

Jag har lagt in en omröstning i höger spalt... känns lite små fånigt att ha en omröstning, men jag blev nyfiken på vad det är ni gillar mest med min blogg. Och skulle jag bara skriva i ett blogginlägg och fråga vad ni gillar mest så lär jag väl inte få nåt svar.. så en omröstning får det bli.. ett enkelt klick, för det orkar ni väl ändå göra.. "klicka"Finns inte "rätt" svars-alternativ så får du gärna lämna en kommentar här eller i gästboken om vad det är du gillar mest.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se