Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Maria - 5 april 2011 20:53

Trött trött trött... lika trött i dag som i går, om inte mer... fy och usch, nu är det ändå rätt okej, men under middagstillagningen så var det fruktansvärt tungt! Och Vidar har varit jätte ledsen ungefär sen halv fyra(?).. :/ Han har skitigt så pass mycket så han har blivit röd, och zinksalva var tydligen ingen höjdare. :( Så istället fick det blir ett varmt skönt bad och efter det lite potatismjöl. Nu sover han, men han somnade inte i sängen som vanligt, nej, i kväll somnade han i min famn. Min stackars lilla pojke, han får ont på rumpan när han ligger på rygg. :( Hoppas det blir bra snabbt. På tal om säng, jag försökte mig ju även på att sänka Vidars säng, men den gubben gick inte.. jävla "muttrar" eller vad fan det är (och skruvdragsjävel!). :/


 


Jag har faktikst fått lite saker gjorda i dag även om jag fick oväntat besök som jag inte räknat med. Jessica kom precis när jag höll på att "klippa" Thors hår, jag testade på hårtrimmern gubben köpt hem, jag har ju aldrig kört med en sån tidigare.. skitbesvärligt ju, nästa gång blir det nog saxen som vanligt, den förstår jag mig åtminstone på! Trevligt med besök och av Jessica, det var ju hundra år sedan man träffade eller såg henne. Så det var kul. :) Stackars Thor blev jätte besviken på sin frisyr och började gråta! Det var för kort sa han.. :'( Men efter lite pepptalk och hårfrisering så blev det bättre. :) Så det slutgiltiga blev väl en rätt så nöjd kille till sist trots allt.


Men hur vore det om jag gick och la mig nu innan Vidar får för sig att vakna..

ANNONS
Av Maria - 4 april 2011 19:22

I dag har det verkligen varit vår! Så jävla fint väder så man fått skämmas då man varit inomhus. Det var riktigt sommarvarmt, när Vidar och jag traskade iväg för att hämta Thor gick vi tidigt så jag fick gå sakta och riktigt njuta av solens strålar som värmde, härligt! Vårskorna var även på, hål rakt igenom sulan, men vad gör då det när man har silvertejp?! Och vägarna är ju äntligen helt fria från snö, is, slask och vattenpölar! När våren väl är på g, då går det fort! Nu måste jag beställa skor!

Jag är så förbannat trött så jag vet inte vad det är med mig.. helt slut. Jag har även i dag fortsatt med städningen från i går, men det är ju inte precis något man blir klar med, alltså själva "städningen".. Embla

 

ANNONS
Av Maria - 3 april 2011 13:22

Kattpiss uppdatering.. Pisslukten är ÄNTLIGEN borta, den var nog borta redan i går/förr går. Och nej, jag tror fortfarande inte att det var sängkläderna det satt i. Jag kröp på alla fyra och luktade på golvet för att hitta nåt.. och jag tyckte jag kunde känna en svag lukt av kattpiss här under datorn.. hm.. så jag skurade lite till, dammtorkade överallt och flyttade bokhyllan till "andra" väggen. Huvudsaken kattpiss lukten är borta! Seger!


Just nu tar jag en liten paus från dagens städande, och känslan jag får är, trött... känns som om jag inte sovit alls, även fast jag vet att jag har gjort det. Det är bara jag och Vidar hemma just nu, vi har varit det ett bra tag. SKÖNT, tystnad i mina öron, behövligt, JA! Fast Vidar protesterar väl lite då och då och letar efter lite uppmärksamhet då jag städar. Nä, nu är det nog bäst jag fortsätter göra något, annars lär jag väl bli sittandes här... resten av dagen, ja.Thor

 

Av Maria - 1 april 2011 10:44

Mina båda fina pojkar är hemma med mig idag.

   

Av Maria - 1 april 2011 10:16

I går efter jag hade hämta Thor på dagis och kommer hem, kliver in i sovrummet.. så slås jag av en stank av kattpiss! Jävla kattor, nu är det ju så att en av våra kattor är en långhårig sådan och han stinker piss om bara pälsen den här årstiden. (ja, han borde och ska få sig ett bad, borstning och bli om pysslad, så att man vill vara närheten av honom igen..) Så det är inte så lätt att veta ifall det bara är så att han har legat och vilat i sovrummet eller om det faktiskt är så att någon av katterna har pissat där inne, så pissjakt blev det för min del i går.. och inte fan hittade jag en enda droppe piss i hela sovrummet! Så jag dammsög av golvet och skurade, men ingenting. Och lukten fanns kvar (och finns kvar), men ingen droppe piss så långt ögat kan nå. Så idag rök sängkläderna.. få se om lukten försvinner, men jag tvivlar på´t för dom luktade ju inget.


I går trodde Embla att hon skulle iväg ooch bada i simhallen med gamm-omma, men blev det inte. Men däremot ringde en kompis till Embla och frågade om Embla fick följa med till badhuset, och så blev det. I dag kommer även denna kompis komma hit efter skolan och leka. Och om hon får för sin mamma ska hon även sova över. :)


Slänger in en bild också.. bara för att. :)

 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se