Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

En massa text.

Av Maria - 31 maj 2011 09:57

Igår var det en händelsefull dag. Det hände grejor så gott som hela tiden. :) Idag är jag trött.. vilket märktes imorse så Embla försov sig, eller snarare jag försov mig eftersom det är jag som har väckningen och som sedan väcker henne. Hon blev väckt en sådär tio minuter innan hennes kompis brukar ringa.. så på dom tio minuterna skulle hon vakna, klä på sig, borsta tänderna, toabesök, äta frukost, packa väska.. o.s.v Hon glömde låneböckerna som hon skulle lämna tillbaka idag. Jaja.. hon få väl ta dom nästa tisdag. Tillbaka till gårdagen, då det var fullrulle.. typ. Först efter jag och Vidar hade lämnat Thor på dagis blev jag inbjuden på kaffe till snälla Annelita, så Vidar fick även "leka" lite med Villner. Det var inte bara kaffe jag blev bjuden på, hon hade ju tårta också!!!! :D God tårta! Sedan när vi väl var hemma igen och Vidar hade ätit lite och sov lunch så passade jag på att diska undan helgens all disk.. då kom gamm-omma, hon hjälpte till, hon torkade disk medans jag diskade och så pratade vi självklart. :) Sedan åkte hon hem. När jag hade fått undan disken blev jag tyvärr tvungen att väcka Vidar eftersom vi måste iväg och hämta Thor på dagis, vi klarade oss precis från den värsta regnskuren, skönt! Och tio minuter försent kom vi fram till dagis. Påvägen hem från dagis mötte vi på Jessica som jag stannade och pratade med (det var ju "hundra" år sedan jag såg och träffade henne sist). Det var trevligt. :)

När vi kommit hem satt Embla på baksidan och var lite ledsen eftersom hon inte hade hittat igen oss när hon kom hem från skolan (eftersom vi var påväg hem just då..). Sedan gjorde hon lite läxa och stack sedan över till Tove. Medans jag höll på att hänga tvätt dök Marie och Basse upp här också, trevligt! Och inte bjöd jag på nåt kaffe.. jag får göra det nästa gång. :)


Efter vi hade ätit middag, grillat, (första flintasteken i år) så gick jag och Vidar på en promenad runt Johannisberg, skönt! Och härligaste sommarvädret! :D Vi svängde in vid fly och sa hej och drack lite vatten, sedan la sig Vidar ner och sov resten av vägen hem. Vi var hemma vid nio. Då blev det tack och gonatt för oss, ink. mig och gubben.


Bilder från min och Vidars promenad igår.

 


Grattade farfar Lasse på hans födelsedag den 26/5. Det gjorde även farbror André och barnens kusin Simone. Vi tyckte Simone hade blivit jättestor, stor tjej! Det var nog ett tag sedan man träffade henne med andra ord.

   


Några få bilder från stadsredan.Och mitt "nya" hår. :) (Jag vill färga igen, jag vill ju ha mörkare och mindra rött).

               

 
ANNONS
 
Ingen bild

fislisa

31 maj 2011 10:46

Men gudars vad långt hår du har,låt det vara utsläppt lite mer,är ju super fint:)

Maria

31 maj 2011 11:08

haha, ja, jag har börjat köra med att ha det utsläppt när jag är ut och går.. då det inte är ivägen så att säga. :)

 
fru Naggen

fru Naggen

31 maj 2011 16:28

Men det var väl fin färg, och, som sagt...vad långhårig du är, spara det vetja.

http://ysven.bloggplatsen.se

Maria

31 maj 2011 18:08

har kommit på att det är samma färg som jag har på visningsbilden här på bloggen som jag skulle vilja ha. jo har tänkt spara, men skulle vilja haft det lite klippt i topparna och eventuellt lugg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se