Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Maria - 22 maj 2011 10:25

Glömde ju bort fredagsbilden, dagens fredagsbild kommer nu.


  Vackra Malin.

ANNONS
Av Maria - 21 maj 2011 07:51

Jag har en ny tele-hefo-hån! :D Nackdelen med det är väl att det kommer bli mindre bloggande eftersom jag säkert inte kommer sitta framför datorn lika ofta på samma sätt nu som förut nu när jag har internet i handen. Men hallå! Jag har ju som sagt internet i handen, varför inte blogga via telefonen?.. Ja visst det går ju, om man vill blogga utan bilder.. vilket inte jag vill, jag vill ju ha möjligheten att ha med bilder i mina inlägg, men den funktionen finns tyvärr inte när man ska blogga via telefonen, det är dåligt! Men det är ju inte telefonens fel.


Nu ska jag fixa lite frukost till barnen.. Embla lär väl vakna snart, men dom andra två är nog mycket hungriga. 

ANNONS
Av Maria - 20 maj 2011 17:25


Detta är min nya "leksak", en HTC Desire HD. :D


  (Bilderna är knäppt med telefonen).  

Av Maria - 19 maj 2011 19:18

25 besökare än så länge idag, och bara två som gissat på vad min nya "leksak" är. HALLÅ! Jaja, bara att acceptera. Men då tänker inte jag berätta vad det är för nåt, haha ;P Närå skämt och sido, klart jag kommer berätta, hoppas jag kan göra det redan imorgon, men det är inte säkert, ni kanske måste vänta ändra tills på måndag.


Idag fick jag nåt tokryck och tokstäda, eller snarare dammsög och plockade ihop en massa. Disken har jag inte rört, men en maskin med tvätt har jag tvättat och hängt + att jag har vikt all tvätt som bara har blivit tittad på de senaste dagarna. Skönt. Men jag gillar att vika tvätt! Och tvätta och hänga.. men jag avskyr att lägga in de vikta kläderna i alla olika skåp. :/ Annars har jag ju varit på utvecklingssamtal till dagis om Thor, min stora duktiga kille! Stoltaste mamman! :D


Nu ska jag dricka mitt kaffe och äta min lakritsplopp. 

Av Maria - 19 maj 2011 09:36

Jag sitter och lyssnar på ljudet av vinden, fågelkvitter, ja våren.. hmf, visst som om jag skulle höra något av det!? Det är en massa puckon som åker runt och fäller ner en massa träd, överallt! Och många träd! Hela jävla byn blir fan förstöd, det ser förjävligt ut rent ut sagt! Lite avatar feeling måste jag säga. Fy, och usch! Idag fick jag ett litet hm om varför dom tar ner så många träd. Vilket tydligen har att göra med våra världeslösa vägar. :(

Annars är vädret rätt skapligt idag, sol och lite vind, men hej det är ju bara ett plus om man ska tvätta och hänga ute! :) Vilket jag behöver göra, men jag vet inte när jag ska hinna gå ner och slänga i tvätt i maskinen, nåja, tid kommer nog. Vi behöver rena kläder, det börjar sina nämligen. Idag ska jag på utvecklingssamtal till dagis om Thor, och Vidar hänger självklart med. :) Imorgon blir det sovmorgon, säkert, Vidar vaknar ju 6 vilket som.


Snart är det dags för tårtbakning igen! Wiii! Bara en massa skoj nu... om man bortser från pengadelen som aldrig riktigt är som man vill... Thor har själv bestämt vad hans tårta ska innehålla och hur den ska se ut, jag kan ju avslöja att han vill ha köttbullar, grädde, jordgubbar, hollandesås... hm.. var det nåt mer han ville ha i... ah, jo, chokladkräm. Så det ska väl bli gott. ;)

Annars då, nja, jag kan ju kanske tala om vad han önskar sig.. skatehjälm med eldflammor.. hm, ja där tog det stopp, jag vet inte vad ungen önskar sig! Jag måste genast ta reda på.. eller när jag har hämtat han från dagis.


Nu måste jag in och göra lite nytta. Imorgon får ni eventuellt svaret på vad den nya "leksaken" är som jag fick av gubben igår. Fortsätt gissa på ni! :) Jag vet att det är fler som är in här så var inte blyga, gissa!!! :D


En till ledtråd kanske; "Leksaken" är typ svart. ;)
 

Av Maria - 18 maj 2011 22:13

Jag har fått en ny "leksak", en JÄTTEJÄTTEFIN! Hm, hade tänkt avslöja vad det är här och nu, men nä, jag insåg att det blir roligare om ni får gissa istället. :P


En ledtråd; Jag måste förnya en "grej" för att kunna använda den nya "leksaken".


Så låt mig höra, vad tror ni det kan vara. Svaret får ni när jag har förnyat "grejern".
  

Av Maria - 18 maj 2011 20:31

Ibland finns det inga ord som beskriver känslan, men ungefär så här kan man väl säga att jag har känt mig idag och känner mig. Inte alla dagar det händer.


 

Av Maria - 17 maj 2011 19:29

Nervsammanbrott, snart så! Ungarna håller på att göra mig tokig!!! Ena ungen tjatar, skriker, bråkar, gnäller.. Andra ungen tjatar, låter (mycket & väldigt högt) och kan inte vara stilla en sekund! Tredje ungen vägrar sova, gnäller och klöser... Är inte livet som mamma helt underbart?! Jo, men det är det ju för det mesta, men just nu så stör jag mig på minsta lilla ljud och gapar och skriker på ungarna (säkert överdrivet och för mycket). Men jag vet inte.. jag är väl orättvis! Jag borde väl inte skrika så mycket som jag gjort nu ikväll, men åhhhh arghhh... jag blir ju så irriterad, förbannad, less, och så aaahhhh!!!

ÄNTLIGEN!!! Nu ligger alla barn i säng, ett utav dom sover.. ett tag, han vaknar väl runt nio som vanligt och vill äta lite, men för tillfället sover han. Embla och Thor ligger i varsitt sovrum och lyssnar på samma saga, Hattjakten. Jag saknar nog lite den tiden då jag läste för barnen, eller snarare barnet. Det är nog bara Embla som jag verkligen har läst böcker för när hon var mindre. Men jag tror inte jag skulle ha tålamod med att läsa en bok för två barn nu (som säkert inte ens kan hålla sams under en kvällssaga). Nåja, nog om detta.


Nu ska jag ge Thor lite vatten så han kan sova sedan. Imorgon är det dagis och skola som gäller för barnen.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se