Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Maria - 13 maj 2011 10:15

19/6-09

  Lilla Kurre och Bingo.

ANNONS
Av Maria - 12 maj 2011 13:37

Är en sån där dag idag, allt känns trist och tråkigt. :( Är allmänt less helt enkelt. Jag gissar att det beror på att jag "missat" två dagar av min dagliga Marie-dos. Alla ljud och allt omkring mig är bara skitjobbigt och störande, jag blir irriterad på allt och alla. Hela tiden. :( Jag orkar inte göra någonting. Jag hoppas på en mycket bättre dag imorgon.


 


  ANNONS
Av Maria - 12 maj 2011 10:34

Körkort hade varit helt nice att ha, tänk vad allt skulle bli så mycket enklare då. Vill man någonstans (längre bort) så skulle det bara vara att ta bilen (om man har bensin vill säga ;) ) Jag har vilja haft körkort sen jag blev 18 och även innan, men pengarna styr mycket.. :(

Jag har inte tänkt så mycket på körkort nu på ett tag, eller visst, man tänker väl lite då och då att man skulle vilja ett, men jag inte hela tiden (som förut). Varför jag kom att tänka på det nu var väl mest eftersom Jessica nu har sitt i handen, jag är väldigt glad för henne, för jag vet att hon länge har vilja haft det. Och nu har hon det. :) Malin ska även ta körkort innan sommaren är slut, om jag inte missförstått helt. Så ja, man känner bara ännu mer hur mycket man själv skulle vilja det. Jag längtar.


    

Av Maria - 12 maj 2011 07:50

Känns smått underligt att graderna ute visar på +8 då man har haft en sådär +22-+29 nu några dagar. Vad ska man hitta på idag då? Jag menar då det inte är soligt och varmt ute, min energi bara försvann... gårdagens tvätt hänger fortfarande ute på sträcket och är knappast torrt. Thor fick ju långledigt nu eftersom han kräktes i går morse. Han är frisk nu, var det redan igår. På måndag då han vanligtvis är på dagis har jag skrivit ledigt på han eftersom jag ska på utvecklingssamtal med Embla till Emblas skola, tiderna gick liksom inte ihop, med hämtningar och samtal så istället blev det ledigt för honom. Så antingen ska han vara hos barnvakt eller så får han följa med.


Nu ska jag fixa lite frukost till mina pojkar och skicka iväg Embla till skolan, hon ska ut i skogen och reta upp myror idag.


Have a great day!Av Maria - 11 maj 2011 20:32

 

I morse var det soligt och fint, varmt ute. Efter två tiden kom regnet och sedan åskan, härligt första åskan i år. :) Fast min tvätt är nog inte speciellt torr efter allt regn som ösigt ner på den.


Jag fick paket på posten idag också, gissa om jag blev nyfiken då det inte var skickat från Åland utan här ifrån Sverige! Men det visade sig vara ifrån min mormor, fast hon bor ju på Åland.. knepigt. jaja, det var i varje fall tjocksockorna hon hade sagt hon skulle sticka till barna, i paketet + mössor. Söta mormor! :) Så barnen har sprungit runt i tjocksockar och vinter mössor hela eftermiddagen. :D Knäppa ungar! + att Thor ska sova med sin nya mössa, haha!


  Vidar med sin mössa och nya vanliga strumpor.


När gubben kom hem från jobbet berättade han att det är negerbollens dag idag.. vad vet jag. Negerbollar bakade jag åtminstone, blir gott till grey´s om en kvart och kaffe på det, gött! (jag som inte ska äta "gott").


 

Det var dagen i korta drag, tre maskiner tvätt har jag tvättat idag! Woho! :) Fast än så länge har jag bara hunnit fått en utav dom torr :/

Av Maria - 11 maj 2011 11:29

Första tvätten är nu hängd, nu väntar jag på nästa. Jag har sagt det för och jag säger det igen, härliga tider och väder! Gubben sa att det skulle bli sämre väder och inte lika varmt från och med idag, få se hur det blir med det. 


Idag är det magsjuka i huset, ingen höjdar sjukdom precis, nej! Thor vaknade av att han kräktes. :( Men nu tycks han må bättre *peppar peppar* (han har ätit en burk blåbärspure, två mackor med smör, två koppar med fil och några små glas med coca-cola). Men tyvärr så har förmodligen även Vidar fått det nu.. han kräktes precis. :( Blä för magsjuka! Stackars mina pojkar!


Nu ska jag in och göra lite lunch, Thor var precis ut och sa att han var hungrig så det är bara att gå in.

Av Maria - 10 maj 2011 18:33

..efter Embla slutat skolan har även hon varit med oss ute, såklart! :)

Av Maria - 10 maj 2011 17:45

Idag har jag och mina pojkar varit ute hela dagen i solens varma strålar och i den härliga vinden, FEM maskiner tvätt tvättade idag! (snart är hela 60 högen borta, nice! Då huger jag in på 40 högen!) :) Härliga tider! Nu middag!


  Lite för ljust för webbkameran utomhus. :)

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se