Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Maria - 9 maj 2011 19:24

Denna dag har varit helt okej. Riktigt bra! Sol och värme hela dagen. Påväg hem från dagis svängde jag och pojkarna in på kiosken, där skickade jag in Thor själv och köpa två glassar, twister, det gick finfint, inga problem. :) Gott med glass i värmen. Vi tänkte gå igenom parken på hemvägen, men när vi satt och åt glassen i början av parken ringde Marie, och vi bestämde date i parken, hon skulle "plocka med" Embla påvägen eftersom hon slutade skolan då. Så vi blev kvar i parken ett bra tag. Efter parkdaten fick vi/jag med oss/mig ett extra barn, Wilma. En kompis till Embla. Hon stannade här ett tag, men flickorna hade ingen fantasi alls och visste inte alls vad dom skulle hitta på så dom vandrade mest omkring.


Annars har jag tvättat TRE maskiner tvätt idag!!! Woho!!! (ink. hängt och vikt, såklart!) Härliga väder!!! Jag har även fått undan tredagars disk, skönt! + Vädrat och haft det gott!


Nu ska jag dricka upp det sista i muggen och läsa lite bloggar.


    

ANNONS
Av Maria - 9 maj 2011 12:21

Sol idag igen!!! :D Och varmt! I morse var det +29 grader i solen!!!! Fast nu ser det ut att ha börjat blåsa lite ute, tyvärr har jag inte hunnit varit ute så mycket än idag, jag var i väg med Thor till dagis och hängde en maskin tvätt ute när jag kom hem, sedan har jag bara varit inne, diskat... :( Nu är det +23 i skuggan, nice! Vidar sover, han måste jag väcka så han hinner äta innan vi ska gå och hämta Thor..


Än är Vidar förkyld.. :( Snorigt och jävligt. Själv känner jag att det känns förkylt i halsen så snart är väl jag lika snorig och hostig som han.


Snart är det sommarlov!!!!!!! Läääängtar! Då kan jag äntligen slappna av och leva lite igen, inte stressa, bara vara.  

ANNONS
Av Maria - 8 maj 2011 12:14

som mest +22 i skuggan. :)

 

Av Maria - 7 maj 2011 17:31

Tack vare min fina granne är jag nu på mycket bättre humör. :) Jag gick över till henne, blev bjuden på kaffe och kaka och massor med prat. Tack Marie för det goda humöret, det behövdes!


Dagens ros går till dig!


    

Av Maria - 7 maj 2011 12:50

Är på skit humör, varför??? Inte fan vet jag.. det bara kom. Irritersamt! BLÄ!


Jag borde diska, städa, plocka och fixa, men jag skiter fan i allt idag! Jag vet mycket väl hur jag ska bli av med det dåliga humöret, men då stressar jag väl bara upp mig så jag får ont i magen istället + att jag inte vet om hon är hemma, och eller har tid och ork med oss. Det är  inte promenaden över dit som blir ett stressmoment utan det är barnen jag har med mig som jag stressar upp mig för/om.. (?) Jag är fan sjuk, stressar fast det egentligen inte finns någon anledning till det. :/ Bara några steg och jag är framme!

Av Maria - 6 maj 2011 16:26

Jag fick lust att rita och måla, och så gjorde jag det!


               

Av Maria - 6 maj 2011 09:59

I rymden finns inga känslor, har ni sett den än??? Den är min favorit just nu, det är inte ofta man hittar en film man garvar åt så pass att man gråter, så jävla bra film!!! Jag gillar för det mesta inte svenska filmer, men den är slår tamefan allt (just nu)! Än har jag inte köpt den, men det är ett MÅSTE! Jag måste verkligen ha den! Upptäckte nyss att den även finns på youtube.se för er som inte vill köpa eller hyra den.


Trailer


Av Maria - 6 maj 2011 09:15

19/9-09

 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se