Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Maria - 3 maj 2011 11:15

Är så jävla pysselsugen!.. Men jag vet inte vad jag ska pyssla med + att det finns så mycket annat som behövs göras. Bokat tid hos Anna på vårdcentralen är äntligen gjort, det har tagit sin tid (har tänkt gjort det sen i somras ungefär), men nu har jag ÄNTLIGEN bokat tid hos henne. Dom skulle skicka en kallelse förhoppningsvis innan sommaren sa hon jag pratade med. Så då är det väl bara att vänta. Jag har lite olika grejer om mig som jag vill ta upp med henne. Hoppas på en remiss till sundsvall.


Jag längtar tills imorgon då två av barnen ska vara på skola och dagis. Låter kanske elakt, men arghh!!!.. Dom går mig på nerverna, HELA tiden. Bråk och tjat hela tiden, antingen med varann eller med mig.. grrr.. Blir smått jobbigt i längden.


Måste skriva en matlista också.. och inköpslista...


  29/4 hade vi en akvarieblomma som slagit ut någon dag innan. Fint!


ANNONS
Av Maria - 3 maj 2011 10:41


 

Inte alla sju månaders bebisar som kan vissla ;)


 

ANNONS
Av Maria - 2 maj 2011 13:04


23/4 var det väldigt varmt ute så jag och barnen bestämde oss för att ta oss en promenad till kiosken och handla lite glass. Gott!


Sista april var vi i byn och umgicks, vi sov även kvar som planerat.

Jag har lääääänge tänkt fixat en "bra att ha" present till Leo, men pengarna har inte riktigt funnits. Men till sista april hade jag äntligen fått klart allt jag ville göra åt honom och köpa åt honom.

  

 

Detta fanns i Leos presentpåse;   


 

      + tvättlappar.


Sista april blev det fläskpannkaka till lunch som Malin slängde ihop. Till middag blev det pommes och grillade hamburgare, enkelt och gott! :)


          

     


Första maj följde byisarna med oss hem och grillade lunch det blev korv med brö´. Största barnen fastnade i en film medans resten av barnen vistades mest utomhus. Malin började rensa i gubbens blom"rabatter", hon hittade även en kratta och krattade en del. Det är inte alla som har sån tur! :) Själv gillar jag INTE trädgårdsarbete.. :/ Jag gick mest bara runt och fotade lite.


          

   


Sedan dök Yvonne och Eilert upp, byisarnas skjuts hem. Yvonne hade med sig jordgubbsplant till mig och Malin. :) Och som tur va, var ju att Malin var här, annars skulle väl de stackars jordgubbsplanten inte kommit ner i jorden än. Tack Malin!!!


        


Som tack för arbetet klippte gubben till ett "skott"-farmor tallskog till Malin. :)


 

That´s all folks!

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se