Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Bara för att.

Av Maria - 21 juni 2011 16:22

Som de flesta av er vet är lilla Vidar sjuk, han skulle varit upp till bvc i går för vaccination, två sprutor skulle han ha eftersom han inte har fått sin 6 månaders spruta ännu. Men det blev ingen vaccination denna gång heller med andra ord, jag tog nyss tempen på honom och den ligger på 38,1. Och gulle han ligger snällt i sängen och vilar. Han är jätte snorig och har en hemsk hosta (när han väl hostar), en hosta som gör ont. Min stackars lilla pojke! Men sötnosen har varit upp och lekt som vanligt även fast han har och har haft feber till och från. Och han har även sovit bra när han väl har sovit. Hoppas han blir frisk fort! Jag vill inte att min lilla plutt ska må dåligt. Dom andra två barnen är bara bråkig och gnälliga som vanligt, med och mot varann och mig. Inatt ska Embla sova borta hos Johanna igen, härligt med sommarlov! Kul när barnen får göra sånt dom tycker är roligt.


Förövrigt så har jag städat idag.. städ- eller pysselväder, det blev städ. Jag har hängt två maskiner tvätt (+ en till som ska hängas när den är klar). Jag har dammsugit alla golv nere, diskat, bäddat rent i "min" säng (Vidars säng sänkte och bäddade jag ren igår). Burit ner saker till källaren. Vikt tvätt. Städat skafferiet... undras om det var nåt mer.. jaja.. städa lite har jag gjort, men mer finns det och blir det (hela tiden!).


BILDER!!!


                                             


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se