Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Pyssel och tips.

Av Maria - 23 juni 2011 23:04

Idag har jag inte alls varit så effektiv som jag varit tidigare dagar, jag har inte haft någon ork, känt mig orkeslös, yr, ljudkänslig och allmänt konstig. Så istället för att städa har jag pysslat. Jag pysslade ihop ett kort till Marie, jag har tänkt på att göra ett kort till henne bra länge nu och äntligen gjorde jag det. :) Och varje gång jag sitter och pysslar med detta "scrappande" så inser jag att det är väldigt skoj, jag måste försöka göra många fler kort, jag har ju några stycken jag kan göra kort till. :)


 

Annars vill jag också tipsa alla som läser om något jag läste i en tidning (typ buffé) för nåt tag sedan, jag tyckte tipset var så bra + att det finns så mycket mer man kan göra med det/dom. Alla dessa små siden band som brukar vara i kläderna för att kunna hänga snyggt på galgarna, vilket man så gott som aldrig göra, (utan dom hänger kvar och är störande och ivägen) dessa band kan man göra så mycket annat med om man bara tänker, klipp bort dom! Använd dom till ditt scrappade, knyt runt foten på vinglaset, knyt runt servetter (knyt runt servetterna var tipset jag läste i buffé).. och så mycket mer bara man använder fantasin. :)

Nu är klockan över halv tolv, kanske dags att gå och lägga sig så man orkar upp imorgon också.

 
ANNONS
 
Annelita

Annelita

24 juni 2011 20:31

Här hemma brukar vi ta "tröjsnörena" och sätta i hårtofsarna :)

http://giraffen83.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se