Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

Midsommar tårtor.

Av Maria - 28 juni 2011 10:06

Jag är pysselsugen hela tiden, det bara klias i fingrarna på mig när jag tänker på allt jag vill göra, men istället för allt "pyssel" blir det istället städning, lättsammare på nåt sätt tydligen, man behöver inte tänka så mycket. Det är synd, tycker jag. Jag vill måla, rita, scrappa, sy och slipa och måla om något. Skulle jag tänka efter lite mer kan jag garantera att jag skulle komma på en massa mer saker som jag vill göra/pyssla med. Veronica Maggio går non-stop på mobilen/spotify, jätte bra sömn medel för Vidar. :)


Midsommar firade vi hemma, bara familjen och André. Även Marie och Johanna var över. :) Jag hade testat på att göra en Lax- & romtårta, den var GOOOOD! :D Det fanns även nubbesallad, nypotatis, sill, grillat kött, kalla såser, egen vitlökssmör m.m på vårat midsommarbord. Min nubbesallad åt enbart jag utav, och jag insåg att nästa gång jag gör den måste jag göra mindre potatisbitar. God, god mat! Mätt blev man kan jag lova! André tyckte köttet var gott. ;) Närå jag bara skoja, men Lax- och romtårtan tyckte han var god, han sa att den påminde om smörgåstårta, det hade han nog rätt i. Gubben tyckte tårtan smakade hav.. ? Han äter vanligtvis inte kallrökt lax som tårtan innehöll, han tycker det är äckligt!!!! Sjukt! Det som är så gott!!!

Midsommar efterrätt blev en gräddtårta med jordgubbar, gött!


Lax- & romtårtan. 


   

Gräddtårtan med jordgubbar.


Nä nu är det dags att göra någon nytta, här kan man ju inte sitta.

  

 
ANNONS
 
fru Naggen

fru Naggen

28 juni 2011 11:56

fina tårtor, och en massa mat hade du. Här gjordes inte mycket, och tårtan åt jag mest upp själv ;-) urk....

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se