Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under juni 2011

ANNONS
Av Maria - 3 juni 2011 21:18

15/5-10


 

ANNONS
Av Maria - 3 juni 2011 20:40

Igår kväll fick vi besök utav Annelita och Villner som svängde in och sa hej, då dom ändå hade vägarna förbli, trevligt! Vi bestämde då att jag och pojkarna skulle komma över en sväng till dom idag, sagt och gjort efter lunch begav vi oss över dit och kvar blev vi några timmar. :) Gubben och Embla var i stan och handlade presenter till Thor och avslutningskläder till Embla.


     


 

När vi kom hem kände jag mig jätte trött.. det kändes verkligen som om jag skulle somna ståendes.. gäsp!.. Men jag lyckades hålla mig vaken, med diskning och matlagning och än är jag vaken, men trött är jag.. och natta barn borde jag, men... film vill jag se... hur ska jag orka med allt?..

Av Maria - 2 juni 2011 21:53

Vad har hänt sen sist.. nja lite av varje. Jag (och Vidar) och Marie (och Basse) gick Johannisberrunt i onsdags och hämtat hem Thor från dagis på vägen slogs vi av en underbart doft, liljekonvalj! Det var ett hav utav dom.. jag har sett dom tidigare när jag gått förbi på samma ställe, men denna gång blev det nå bilder på några utav dom. :)


   


Vad har hänt mer då?.. Säg det.. ja men gubben min ju har fyllt år den 1/6 då även Vidar satte sig själv från liggandes!


 


Hm.. idag gjorde jag "banangodisklubba" till barnen.. det uppskattades. :)


   


Och så har jag självklart varit hos grannen idag(, igen, som vanligt ;))! :D


 Dagens middag ink. dryck! Det var GOTT!


 

Och så avslutar jag detta inlägg med tre helt olika bilder.


   


Thats´s all folks!

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se