Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Vad händer och fötter?!..

Av Maria - 18 juli 2011 11:42

Hundra år sedan jag blogga?.. Njä.. kanske inte, men en tag sedan.

Snart är det dags för kalas igen.. eller om tre veckor. Och hur ska vi ha råd med det??? Förutom att ungen fyller år är det nåt fel på våran pelletsbrännare som förmodligen kommer kosta en massa pengar att fixa + att vi  försöker att spara ihop tillräckligt med pengar för att jag och barna ska kunna åka ner till Åland. Vilket förmodligen inte kommer bli av, pågrund av pengabrist. :(


Förövrigt så är jag barnvakt idag. Barnens kusin Simone är här medans André är och jobbar. Tjejerna är uppe och leker med petshopar medans Thor hänger framför filmen Wall-E (en av hans favorit filmer). Vidar sover just nu och det regnar ute...


Emblas önskelista;


Petshopar

Rökspray

Barbiehus

Mammas baribe

Discokula

En sak åt Thor

En sandlåda

En gåendes leksakshund

En katt


Och det hon glömt att skriva på listan är;

  • Kläder! (stl. 134-140)
  • ritpapper
  • vattenfärger + penslar
  • färgpennor

Och en katt får hon inte!


 

That's all folks!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se