Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

Inte länge kvar nu.

Av Maria - 23 juli 2011 15:41

Det blev det första alternativet av de föregående två; "Långdragen dag eller stressad dag". Än så länge... Jag ska börja packa blien då gubben kommer hem med den eller om han packar?.. Jag ska även bada Vidar, fixa mackor och skiva lite frukt (till Vidar) som vi ska ha med oss. "Varför ska ni fika på natten???" Nä, det ska vi inte.. det ska bli våran frukost när vi kommit fram till färjan. Sen är vi nog redo för avfärd! Det har regnat, åskat och varit soligt idag. Nu ska jag ställa i ordning packningen så det bara är att lasta bilen sedan.


Middagen blir rätt enkel idag också eftersom jag tillagade en del av den igår kväll. Platta köttbullar eller minibiffar.. så jag behöver bara koka lite pärer och vispa ihop en sås.


Igår hade jag och gubben mys, vi satte oss framför teven vid tio tiden och hyrde en film på headwebb för 5 kr. How do you know heter filmen som vi hyrde, helt okej film. Till filmen fikade vi lite skagentoast, gott! och drack loka. Så i säng kom vi först runt två tiden...


Ja, just jag.. ställa i ordning packninge var det ja..


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se