Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2011

Text!

Av Maria - 17 augusti 2011 10:11

Jag vet jag vet jag vet, jag varit skit dålig på att uppdatera här, men efter vi kom hem från åland har jag helt kommit bort från bloggandet. Jag har helt enkelt inte haft något att skriva om, och har jag det.. så har jag inte haft tid eller lust.. ork..


Snart börjar skolorna igen, vilket betyder att Embla börjar 2:an, hon ska gå i en 2-3:a, gillar jag det? Nej. Men det är inte så mycket att göra åt, bara det bästa av situationen. Hoppas det inte blir allt för jobbigt för de barn som redan har lite svårt och är tystlåtna och blyga. (en sån var/är jag och det är ett rent helvete!) Jag räckte (nästan) aldrig upp handen, jag kunde ju säga fel.


För övrigt har jag tydligen fått en nerv i kläm på stor tån, så en del av stortån är som bortdomnad.

När man skadat en nerv i tån, tar det tid för nerven att läka, ibland blir den aldrig riktigt läkt(!), med domningar och känselbortfall som följd.

Så egentligen borde jag köpa nya skor som inte trycker på och runt stortån för att underlätta läkningen av nerven.


Och för er som missat, så har jag uppdaterat konstbloggen och tårtbloggen.


Nä, men hur vore det om man tog och gjorde någon nytta idag också.


  Maries sköldpadda, Skalman som ligger och slappar i "solen".

 
ANNONS
 
fru Naggen

fru Naggen

17 augusti 2011 18:48

Du är inte ensam om att inte orka blogga. Och....allt orkar/vill man inte skriva om heller.
Och nu tänkte JAG kanske orka ;-)

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se