Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 4 september 2011

Gårdagen.

Av Maria - 4 september 2011 11:05

I går var vi över till farfar Lasse och grattade hans Eva i efterskott, Embla stack upp till André och Simone och lekte lite medans pojkarna stannade nere och lekte och fika bulle. Själv fick jag kaffe och bulle som jag fikade tillsammans med Eva och surrade lite.


Evas present av oss.

 

Efter vårt besök lämnade vi kvar Embla hos André och åkte vidare mot Ånge, i ånge blev det lite ny hårfärgsinköp. Så så var det med det.. färgen fick jag även i håret redan igår! (jag hoppas verkligen inte att jag har missat mycket med hårfärgningen.. men det är fan inte lätt eller kul att färga sitt egna långa hår). :/ Förutom färgning av håret klippte jag även lugg, jag har så länge tänkt skaffa lugg men varit allt för feg för att klippa själv då det såg fördjävligt ut sist jag gjorde det själv.. så min tanke var att jag skulle be André klippa åt mig, för Marie hon bara skrattade åt mig när jag fråga de henne. ;D Men inte hade jag ork att vänta på att fråga André.. nänänä.. så jag tog saxen själv, igen. Men det blev nog bättre den här gången än gången innan då det vart bajs. Vad tycker ni? (den är ojämn, men det var faktiskt tanken denna gång, sist vart den för äckligt rak).


 

 
ANNONS
 
fru Naggen

fru Naggen

4 september 2011 12:45

Men det blev väl bra :-). Fina presenter gör du också.

http://ysven.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Marie

4 september 2011 17:04

Satt just å tänkte va ere som e annorlunda....jätte jätte fint vart det!!!

Maria

4 september 2011 20:42

Tack vad du är snäll. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se