Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Vill ha torrväder!

Av Maria - 14 september 2011 11:58

I dag är det höstigt! Hipphipp hurra! Eller njä.. just i dag hade jag vilja haft ett torrt väder, helst lite solksken också, vårat nya objektiv kom hem i går! :D Så som sagt nu vill man att det ska vara lite torrare väder (och lite sol). Ett vidvinkelobjektiv, Tokina AT-X 116 Pro DX (AT-X 11-16/2,8) är det gubben beställde hem, ett objektiv som han har vilja haft ända sedan vi införskaffade kamerahuset. Så ja, ge oss väder för fotografering, typ, NU! :)

Igår var jag och barnen över till Marie och grattade henne, hon blev hela 29 år och tårta hade hon även gjort även fast hon inte var helt kry, febrig och sjuk, stackarn. Sjuk på sin egen födelsedag. :( Presenten jag hade gjort till henne fick hon alltså i går, jag tror hon gillade den. :D


Färgerna på bilden överstämmer väl kanske inte riktigt med verkligheten, men det brukar ha en tendens att bli så när (man) jag skannar in bilder.. dom blir lite för ljus i färgen, jag försökte fixa till färgerna lite i elements, så ungefär så här såg bilden ut som hon fick som present. :)


 

 
ANNONS
 
Eva

Eva

15 september 2011 23:34

Men Maria, vad grymt duktig du är!!

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se