Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Min dag, forts.

Av Maria - 22 september 2011 18:35

Så då är väl denna dag så gott som slut, antar jag. Jag ska väl hinna titta på nåt avsnitt av Fringe innan jag lägger mig, men annars så. Jag har väl haft en hyfsad dag, jag var på skitkast humör på förmiddagen tills Marie kom över och grattade mig med massa fina presenter! Som tur var hade jag hittat en påse med kanelbullar i frysen för någon kladdkaka blev det inte bakat då det fattades ingredienser, så nåt hade jag att bjuda med andra ord. (Mitt bajshumör jag hade på förmiddagen har nog att göra med att det snart är den tiden på månaden.. :( ) Förutom Marie har även Yvonne och André varit hit, då jag har varit hemma. (Men vid fyra åkte jag och gubben in till fränsta eftersom jag skulle kolla synen för körkortet. :D Det gick superbra! :) ) När jag inte var hemma var gamm-offa hit och även Lasse, så några gäster har jag haft, gratulations-samtal har jag fått och massa grattis på fb! + att jag fick pizza till middag! :) Bra dag! Och massa jättefina presenter har jag fått! :) Tusen tack alla för alla fina braiga presenter jag fått! :)


Några av mina presenter som jag fått under dagen...

  Av Marie.

  Av Yvonne.


Jag fick även trisslotter, några stycken.

Några kuvert.

En skumgummigodis + två kronor av Embla

Pussar och kramar av mina pojkar.

Och presenten jag fick av gubben har ni ju redan sett i mitt tidigare inlägg. :)


Nu blir det några eller nåt avsnitt av Fringe. Gnatt.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

22 september 2011 20:54

Vad bra att du fick en bra dag ändå, trots dåligt humör! :)
Men fyller man år så gör man ;)

Ha en fortsatt bra kväll!

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se