Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 september 2011

Lördag.

Av Maria - 25 september 2011 10:02

Igår stod det kalas på schemat, först var Embla och Thor över på kalas till Johanna och grattade henne. Sedan plockade vi upp bägge barnen och åkte vidare till byn där vi grattade Matilda som hade kalas. Matilda var kramig go och glad och av oss fick hon en ask med negerbollar, de flesta bollarna pressade hon i sig på en gång och bjöd bort, men några lyckades hon spara. :) Hos Matilda blev vi bjudna på kaffe, kaka och hembakta krämbullar, gott! :) Jag fotade nog lite bilder, men jag har inte laddat ur kortet ännu + att jag inte vetom det var någon bild som blev bra, födelsedagsbarnet var inet still speciellt långa stunder och det tillsammans med dåligt höstljus som det blir nu på hösten inomhus är ingen höjdare. :/ (och jag som vägrar använda blixt..). När vi kom hem närmade sig klockan fyra tiden, så då satte jag mig med papper och penna och ritade och gjorde ett födelsedagskort till Johanna. Vid fem var jag klar och började med middagen som var klar vid halv sex/sex, sedan traskade vi över till Johanna och grattade henne, barnen hade ju varit där tidigare, men inte jag och Vidar. Tårta hade dom sparat en bit, gullisar! Så den klämde jag och Vidar i oss. :) Gott! När vi kom hem var klockan halv åtta så då blev det nattning av barn och filmtittning för mig och gubben. Sedan var det gonatt!


Johannas födelsedagskort.

  (Ursäkta kvaliten, jag knäppte hastigt med mobilen innan vi gick över till Johanna, håret ser oranget ut på den här bilden, men det borde/ska nog vara brunt).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se