Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Tillbaka.

Av Maria - 28 september 2011 09:28

okej, mycket i huvudet nu, eller det känns åtminstone mycket. Hela vägen från dagis har jag gått och funderat, ja så som man gör när man går själv, på allt mellan himmel och jord. Denna dag funderade(-ar) jag på fotografering, åter igen, modellfotografering. Jag har och får så många ideér hela tiden, jag glömmer ju tyvärr bort hälften då jag inte skissar upp idéerna eller skriver upp på ett ungefär hur jag tänker mig bilderna jag vill knäppa, och på vilket sätt jag vill styla modellen och vart bilderna ska knäppas. Nu har jag redan glömt vad det var mer jag gick och funderade på, för mer var kan jag lova, men minnet är allt för kort.

Jag har ju legat med migrän i en och en "halv" dag också, dom som känner mig eller har mig på fb vet nog det.. men så är det, eller var det, och långt ifrån kul var det kan jag tillägga. Utrota migränen, tack!

Nu är det den där tiden på året också, ja, jag menar då när alla fåglar är så dum och käkar gamla äpplen och flyger in i fönstrena, hängde tvätt inne nyss, BANG! (inte liten smäll heller, förmodligen en kråka eller skata) En fågel i nåt av fönstren.. fint fint, puckon!

I dag tar jag mig en lat dag från allt göra, får man det?.. Det hoppas jag, för det gör jag!

Skulle inte vara helt fel att äga den här sortens bil.


  Lånad bild.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se