Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 13 september 2011 10:22

Sådär ja, nu äntligen lyckades jag ladda upp en ny bild på fotosidan som jag även la in i en pool, Bildkritik-mjukstart, få se nu om man får någon kritik. Annars kan jag ju tala om att jag nu har sett slut på alla avsnitt av true blood, vad ska jag nu göra på kvällarna???? Få se om jag hittar nåt att jag kan titta på eller göra. Och förutom allt detta så fyller ju Marie år idag! Så stort grattis till henne! Vi ska dit sedan då Embla har slutat skolan för dagen, så ungefär vid halv två blir det väl. Men nu måste jag väl försöka få nåt gjort här hemma.


  Födelsedagsbarnet! Grattis!!!

ANNONS
Av Maria - 12 september 2011 18:51

Jag besökte nyss en sida på nätet som jag OFTA besökte förut, sidan jag pratar om är Fotosidan! Jag hade 8 egna bilder där sen tidigare och just nu håller jag på att ladda upp en ny bild, få se om man får någon bra eller dålig kritik. Om jag nu lyckas ladda upp bilden vill säga, det tycks gå rätt trögt.

På tal om något helt annat, imorgon fyller Marie år! Och en "present" har jag till henne, inget märkvärdigt, men jag hoppas hon blir glad ändå. :) Bara hon är frisk, man vill ju inte vara sjuk på sin egen födelsedag precis + att jag hemskt gärna skulle vilja träffa henne, känns som evigheter sen man sågs.

Strax ska jag titta på nåt avsnitt av True Blood, snart är avsnitten slut... :( Vad ska jag då göra??? Vad ska jag då se framemot mot kvällen? Kan det inte börja mästerkockarna eller nåt likande!? Aja, jag lär väl hitta på nåt.


 

ANNONS
Av Maria - 10 september 2011 18:11

Denna dag har vi tillbringat "hemma" i byn några timmar, det var trevligt, men det händer tyvärr allt för sällan nu mer. Det är synd. Jag har ju börjat fota på riktigt igen, alltså med kamera, inte telefonen.. så nu är jag fotosugen hela tiden! Jag hade med kameran till byn och fotade lite allt möjligt, men kom även på att det var ett bra tag sedan det blev några foton knäppta på Malin, så vad säger du Malin när ska vi ta det??? Det vore ju en fördel om vi var barnfri.. fast Leo (och Vidar) räknar jag med att är med. :) Lite utomhus bilder vore ju inte helt fel det heller.


    


Vidar är forfarande snorig och hängig, min stackars lilla pojke. Men nu får det vara nog skrivet för denna gång, jag måste genast beställa en massa grejor åt ungarna, bl.a gummistövlar och regnkläder med mycket mer! Så ha en trevlig lördagkväll allihopa! :)

Av Maria - 9 september 2011 13:54

Usch hur det ser ut här hemma, jag vill bara kräkas på allt. Hur fan hann det bli så här igen?.. Det är grejer liggandes ÖVERALLT och jag hinner inte få undan nåt innan det är tillbaka igen. Jag tror allvarligt att mitt humör påvärkas av allt stök som är här hemma. :( Jag önskar jag hade massor med tid (utan barn!) så jag verkligen skulle kunna röja, fast då måste jag även vara på det humöret också.. vilket jag inte alltid är, vem är någonsin det, på humör alltså? Helst av allt skulle jag vilja röja ur källaren, för vore det gjort skulle jag sedan kunna gå igenom allt i huset och avgöra vad som är värt att spara och tas ner i källaren och resten skulle få åka på tippen. Vad skönt det vore om man hade ordning och reda på alla grejer, var sak har sin plats!?


Måste bara berätta att jag måste vara en sjuk människa, hur kan man bli så besatt av en serie så man ser minst 3 avsnitt varje kväll och det ända man tänker på på dagarna är just den serien.. vad har hänt och vad händer sen? Kan det bli kväll snart så jag får vet vad som händer... och då tycker jag inte att serien i sig är speciellt bra?! Sjukt! Jag är nu inne på säsong 3 och ska fortsätta titta ikväll, avsnitt 3.


    


Av Maria - 9 september 2011 09:50


2 september 2011

"Say what!?"

Vackra dotter! <3

Av Maria - 7 september 2011 17:50

I dag har det och är det värsta höst vädret ute, men tyvärr har jag inte haft varken tid eller lust att bry mig. Jag har varit trött och har pysslat på lite med en present som "någon" ska få denna månad. Jag har ju som sagt några presenter och kort som ska bli gjorda denna månad.. så jag har det jag gör. :)

I dag fick Thor ledigt, jag ville inte dra ut Vidar i ruskvädret nu när han är så snorig och hostig.. och dessutom tyckte jag att jag borde passa på att ha min lilla-stora Thor hemma bara för att jag kan (än). :P


Nä, det här gå inte, nu måste jag ta Vidar som står och skriker.


 

Av Maria - 6 september 2011 09:29

I går skrev jag att det var höst, MEN i dag är det verkligen höstigt, regn.. synd bara att graderna fortfarande ligger på 14, kunde gärna fått varit lite kyligare tycker jag. (säger jag som sitter inne i värmen och inte behöver gå ut alls i dag).


I natt har jag haft en väldigt dålig natt. Jag har sovit skitdåligt + när jag väl har sovit har jag drömt konstiga drömmar, om vampyrer.. hm.. vad kan det beror på? Förresten, jag är inne på avsnitt 4 på säsong 2 av true blood nu. Skitdålig serie egentligen, men fastnar jag i nåt kan jag inte sluta.. det var ju samma sak med lost, världelöst.. fast då tyckte jag förtås att det var bra!? Fast det är ju faktiskt lite kul att vampyrerna pratar svenska.. vilket jag nyss insåg! :O


Nä, nu ska jag gå och baka bullar tillsammans med en snorunge och Thor.


 

Av Maria - 5 september 2011 09:52

I dag är jag snorig.. :/ Då vet jag vad som väntar, dunder förkylning, förmodligen. Det var lilla Vidar som började bli lite snorig i förrgår, men nu är han rätt så förkyld. (hoppas inte det håller i sig allt för länge).


I dag är det höst! (fast lite väl varmt måste jag säga.. 14 när vi gick till dagis, blev smått varmt att gå). Strax efter vi kommit hem kom regnet. Jag får rätt stor lust att baka typ äppelkaka eller paj, för dofternas skull, eller kanelbullar.. mmm.. det doftar ju så gott! Jag måste nog köpa hem lite värmeljus med doft. Eller kanske önska mig, jag fyller ju år snart. ;D Jag skulle behöva tokstäda nu, men jag sitter och väntar på att Vidar ska somna först, sen så! Presenter och kort skulle även behövas göra.. men det hinns väl, hoppas jag.


Nä, det här går inte jag måste göra nåt nu.


 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se