Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 4 september 2011 15:46

YES! Jag kom på vad det var jag skulle komma fram till. Önskelista.. vad JAG önskar mig.. bara för att.


  Nya glasögonbågar!

Liten dammsugare till köket.  

Kryddor (av alla de slag).

Kökssprylar (av alla de slag).

Promenadskor.


Vad Vidar önskar sig vet jag inte rikigt just nu.. men jag ska fundera på det och återkomma då.


That´s all folks!

ANNONS
Av Maria - 4 september 2011 15:09

Födelsedagar denna månad;


1/9 - Eva

6/9 - Svea

13/9 - Marie

18/9 - Yvonne & Pontus

19/9 - Vidar & Lisa

22/9 - Jag

23/9 - Matilda

24/9 - min farfar & Johanna


Hoppas jag inte har glömt någon. Nåja de som vi har möjlighet att åka till och gratta är 6 st av dessa. Men det är ju ändå några födelsedagar, och månaden när på är det väl några stycken också.


Nu har jag glömt vad jag skulle komma fram till.. jaja, lär väl bli fler inlägg idag när jag kommer på vad det var jag skulle skriva om.. om jag inte blir upptagen av min egna stress.. skol- och dagis dag imorgon.

ANNONS
Av Maria - 4 september 2011 13:26 


Av Maria - 4 september 2011 12:53

Klicka på bilderna för att se dem större och eventuellt för att läsa om vad som händer på kortet.

             

      

             

  Kamera: Canon EOS400

Av Maria - 4 september 2011 11:05

I går var vi över till farfar Lasse och grattade hans Eva i efterskott, Embla stack upp till André och Simone och lekte lite medans pojkarna stannade nere och lekte och fika bulle. Själv fick jag kaffe och bulle som jag fikade tillsammans med Eva och surrade lite.


Evas present av oss.

 

Efter vårt besök lämnade vi kvar Embla hos André och åkte vidare mot Ånge, i ånge blev det lite ny hårfärgsinköp. Så så var det med det.. färgen fick jag även i håret redan igår! (jag hoppas verkligen inte att jag har missat mycket med hårfärgningen.. men det är fan inte lätt eller kul att färga sitt egna långa hår). :/ Förutom färgning av håret klippte jag även lugg, jag har så länge tänkt skaffa lugg men varit allt för feg för att klippa själv då det såg fördjävligt ut sist jag gjorde det själv.. så min tanke var att jag skulle be André klippa åt mig, för Marie hon bara skrattade åt mig när jag fråga de henne. ;D Men inte hade jag ork att vänta på att fråga André.. nänänä.. så jag tog saxen själv, igen. Men det blev nog bättre den här gången än gången innan då det vart bajs. Vad tycker ni? (den är ojämn, men det var faktiskt tanken denna gång, sist vart den för äckligt rak).


 

Av Maria - 2 september 2011 10:38

Vinden i håret! :D

  30 augusti 2011

Av Maria - 2 september 2011 10:25

Fotosugen!!? Det var bra länge sedan jag var det och nu är jag det! :D Förmodligen är det tackvare att Marie fått sin efterlängtade kamera som en tidig födelsedagspresent/julklapp, så igår hade hon hit den och fotade en del, då även jag hämtade våran och fotade. Så nu kommer suget efter att få fota mer och mer smygandes... tyvärr har jag varit skitusel på att fota nu då och därmed glömt allt vad det gäller att fota, inställningar och likande, knappar hit och knappar ditt. :S Jaja, det lär väl komma tillbaka eftersom eller så får gubben lära mig allt igen. Igår blev det en del naturbilder medan andra ord, eftersom vi var på gården.. och några bilder på barnen. Just nu sitter jag och väntar på att Vidar ska vakna så vi kan gå ut och gå en sväng i tuben tillsammans med Marie, Basse och kamerorna(?)! :D (jag ska då ha med min åtminstone!) Jag har även migrän på g, jag måste väl testa den däran Voltaren T som tydligen ska vara det samma som eeze, hoppas det. (dom hade slut på eeze då gubben skulle handla det sist.. därav Voltaren T).


En dag i parken.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se