Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

Jag är nog lite less.

Av Maria - 19 oktober 2011 11:20

Jag är så sjukt jävla less på att sitta vid den här datorn.

Jag är så sjukt jävla less på att fotografera.

Jag är så sjukt jävla less på att städa.

Jag är så sjukt jävla less på att vi inte har någon/-ra bra förvaringar här hemma.

Jag blir så sjukt jävla less då jag inte vet vad jag ska göra med alla våra saker som inte har någon plats, utan ligger, ÖVERALLT, utsprida, typ.

Jag är så sjukt jävla less på att inte veta vad jag ska göra då jag får min plötsliga "infall" och vill göra nåt, något med händerna, något kreativt.

Jag blir så sjukt jävla less då jag tänker på att jag förmodligen aldrig kommer få ett jobb jag kommer trivas med, eller får ett jobb överhuvudtaget!


Det finns så sjukt jävla mycket som jag är och blir less på.. verkar det som.


Jag har fått plötsliga illamånden i några dagar nu, det bara kommer rätt som det är, håller i sig en stund och sedan bara försvinner! Som i går t.ex när jag stod och stekte köttbullar (mamma scan, blä blä blä) kom detta plötsliga illamående, det slutade med att jag åt en liten klick stuvade makaroner till middag. Och NEJ jag är inte gravid! Men det kanske har att göra med att det snart är den tiden på månaden då man förändras en del i humör och sätt.


 

 
ANNONS
 
Eva

Eva

19 oktober 2011 11:49

Less är och blir man, vare sig man vill eller ej.. :/Varför inte återuppta att baka tårtor igen? Du är grymt duktig! :)

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Maria

19 oktober 2011 12:36

Jo, visst skulle det var kul att få baka nån tårta ibland igen, men jag blir så elak och jävlig då jag gör, så jag törs inte utsätta familjen för det + att det kostar en del att hålla på med det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se