Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2011

Pennor.

Av Maria - 29 oktober 2011 22:21

I går fick jag hem min pennbeställning, där jag hade bl.a hade beställt 288 st färgpennor (dom var ju på rea!), så nu borde vi ju klara oss en stund. Men största anledningen till att jag överhuvudtaget beställde något var för att jag hade sett ett "start"paket med promarkers, dessa promarkers som jag så länge vilja testat och ha! Nu ligger dom här brevid mig! "Start"paketet som i själva verket inte hette startpaket (men som känns som ett startpaket för mig) innehåller; 12 st promarkers och en outliner + en blender, en 24 pennsväska och ett A4-markerblock.


 


Efter att äntligen ha dessa pennor, mina, bara mina!!!! :D Ah, i vilket fall som helst det jag skulle komma fram till var, nu när jag har dessa pennor så kände jag att jag behöver utmana mig själv med tecknandet, det har ju varit lite si och så med det på senaste.. det blir inte så mycket av det vill säga. SÅ med andra ord så tänkte jag att jag ska försöka ha en teckningsdag då jag alltså lägger upp en teckning en dag i veckan, jag tänkte följa utmaningslistan som jag använde mig av när jag gjorde "en bild om dagen", fast jag har plockat bort vissa dagar och slutligen hamnat på 25 dagar. Har nämligen noll fantasi själv för att skriva en helt egen lista. Jag väljer onsdag som teckningsdag. Och jag har redan tecknat första dagen/"punkten" jag måste ju testa ny pennorna. ;) Så jag tjuvstartar lite redan idag.


Första teckningen på listan; Självporträtt.

    

 
ANNONS
 
Eva

Eva

30 oktober 2011 10:02

Vilken kanonbra teckning! Du har fångat dig själv på pricken! =D

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se