Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 5 november 2011

Läskigt bra dag!

Av Maria - 5 november 2011 20:21

 


Direkt efter frukosten i morse slängde jag fram allt jag behövde för att förvandla Embla till en vampyrtonåring som önskats. Smink, nagellack, hårspray, hårsnoddar, klänning, bh o.s.v När Embla var klar drog jag på Vidar sina punkkläder, efter honom var det Thors tur, ingen sminkning för hans del heller, han blev superhjälte detta år igen. Själv hann jag inte ens tänka på vad jag skulle vara utan gick osminkad över till Marie tillsammans med barnen. Hos Marie dekorerade och pyntade vi + fixade det sista godiset och sminkade alla barn som skulle sminkas och vuxna. Sedan slängde Matte ihop lite lunch; daggmaskar med blodiga myror. Yum! :P   

Efter lunch hade barnen lite dans i vardagsrummet, hoppade och studsade omkring, dansade inte så jätte mycket, men roligt hade dom nog. Vilddjur. Mycket spring och stoj, men är det party så är det. :D


 


Efter ett tag då vi var klar med allt dukade vi fram allt halloweengodis på bordet.


 

På bordet fanns ögon, bubblig blodbål, blodiga cupcakes med "hm" ;) på, mögliga popcorn, och lite plockgodis.


     


I SEE YOU!

   


         

Det är jag som har sminkat Marie, fråga mig inte vad jag har sysslat med jag följde bara instruktionerna, ingen bra idé tydligen. :D


Det blev även filmtittning, kungfu panda 2, de flesta av barnen satt snällt och tyst och tittade på filmen, de två barnen som inte tittade var Vidar som sov och Basse som gick ut och lekte.


Även fast vi började vid 12 så hann vi inte med allt vi hade tänkt gjort, men det vi inte hann med tar vi en annan gång.

Tack hörrni´för en hemskt bra dag! :D

 
ANNONS
 
Eva

Eva

5 november 2011 21:24

Medverkande? Du glömde Henrik!
Ni ser ut att ha haft en "ryslig" dag ;) Härligt med skrämmande grannar :D

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Maria

5 november 2011 21:57

Nä, jag glömde inte Henrik för han var ju inte med. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se