Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Snart lilla jul.

Av Maria - 18 november 2011 09:57

Doftar nymålat i hela huset i dag. Härligt!

I dag blir det bara jag och Vidar hemma, Embla är ju på skolan och gubben och Thor ska åka till stan, strax, snart.. Så vad ska jag och Vidar hitta på att göra?.. Ut vill jag helst inte gå, kallt och tråkigt.. usch tråkigt. Fast egentligen kanske man skulle passa på att gå lite i tuben, plocka lite vitmossa, sist jag gjorde det gav jag den till Malin, hoppas hon fick någon använding av den. Men det tror jag säkert, hon är en höjdare på pyssla med såna där naturliga grejor. :) Men nä, jag orkar inte gå ut i dag.. :/


Nu åkte Matte eller Marie någonstans hörde jag.. josåatt.. tänkte Vidar skulle vila/sova lite nu, men jag vet inte hur det blir med den saken.


Nästa helg är det Lilla Jul om jag inte har fått det hela om bakfoten.. "lördagen innan den första advent", det måste väl vara den 26/11.


Vårt pepparkakshuset 2010 

 
ANNONS
 
Ingen bild

marie

18 november 2011 11:01

Matte och Basse åkte inte jag=) ja ligger hemma i soffan och mår pyton..kaffe finns...........för den som vill ha;)

Maria

18 november 2011 11:35

Åh, är det en inbjudan? Orkar du med mig och Vidar en sväng idag?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se