Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 november 2011

Tröttsamt.

Av Maria - 22 november 2011 10:48

Att jag aldrig lär mig! Måndag, onsdag och torsdag är dagis-dagar och dessa dagar sover Vidar två gånger på "dagen" första sovningen sker vid promenaden från dagis på morgonen. Andra inträffar efter lunch då vi går och hämtar Thor på dagis. Så tisdag och fredag + helg-dagarna blir alltid fel för Vidar då jag inte är uppe samma tid och inte går till dagis, vilket resulterar till att han sover en gång om dagen, efter lunch, men då är han hysterisk, gråter och skriker som någon galning från 10-12.. smått tröttsamt, jo. I dag klarade jag inte detta, för sova inne gör han då inte heller längre (förutom nattetid då). Nu ligger han ute och sover! Och snart lär han väl vakna igen då det är lunchtid. Dessa inte dagis dagar blir så fel. Hur jag egentligen borde göra dessa dagar; Kliva upp som vanligt, fixa frukost, ta en kort promenad tillsammans med pojkarna så Vidar somnar. Ska det vara så jävla svårt?! Gäsp!


Nu ska jag hinka mitt kaffe och surfa runt lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se