Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under november 2011

Av Maria - 11 november 2011 18:55

Smått besviken är man väl kanske på den 11.11.11 eller vad hade man förväntat sig? Jag hade faktiskt inte tänkt på att denna dag skulle "givit" något, utan läste att andra förväntat sig något utav den.. och just därför blev jag att tänka på det. Så nej, inget speciellt denna dag. Jag har känt mig sur och grinig hela dagen..

En dag som faktiskt givit något var den 06.06.06, då fick vi ju vår "lilla" Thor. :)


 

ANNONS
Av Maria - 11 november 2011 14:41


11.11.11


 

ANNONS
Av Maria - 9 november 2011 15:16

Nu blev jag trött... snart är det dags att få ihop någon middag. I dag blev det miss i planeringen.. när klockan var tio i ett vaknade Vidar och var hungrig, lite miss då, då vi annars brukar klä på oss vid ungefär den tiden och börja gå mot dagis för att hämta Thor. Men det blev till att gå in och laga lite lunch och be gubben att hämta Thor. För övrigt har jag hunnit dammsugit och skurat några golv i dag och diskat och tvättat..

I går gick jag till byn med Vidar i vagn medans gubben och Thor tog bilen dit. Embla var på skolan. Där blev vi bjudan på kaffe och kaka. Sedan drog gubbarna iväg till staden medans jag och barnen (även Embla som gubben hade hämtat) stannade kvar hos Malin, tjejerna och Leo. Barnen lekte snällt! Dom lekte både inne och ute. Malin bjöd på middag, sååå gott! Som vanligt!

Nä nu, nu måste jag nog gå ner och ta in lite mer pellets så jag kan ha på lite värme.. brrr.. börjar bli smått kyligt nu. Snart minus ute igen också. Imorgon är det dagis igen, sedan är det ledigt, igen.

Jag vill rita! GE MIG TID och inspiration!

Av Maria - 9 november 2011 07:11


En familjemedlem;


 

Av Maria - 7 november 2011 20:05

Jag måste skärpa mig!

Av Maria - 5 november 2011 20:21

 


Direkt efter frukosten i morse slängde jag fram allt jag behövde för att förvandla Embla till en vampyrtonåring som önskats. Smink, nagellack, hårspray, hårsnoddar, klänning, bh o.s.v När Embla var klar drog jag på Vidar sina punkkläder, efter honom var det Thors tur, ingen sminkning för hans del heller, han blev superhjälte detta år igen. Själv hann jag inte ens tänka på vad jag skulle vara utan gick osminkad över till Marie tillsammans med barnen. Hos Marie dekorerade och pyntade vi + fixade det sista godiset och sminkade alla barn som skulle sminkas och vuxna. Sedan slängde Matte ihop lite lunch; daggmaskar med blodiga myror. Yum! :P   

Efter lunch hade barnen lite dans i vardagsrummet, hoppade och studsade omkring, dansade inte så jätte mycket, men roligt hade dom nog. Vilddjur. Mycket spring och stoj, men är det party så är det. :D


 


Efter ett tag då vi var klar med allt dukade vi fram allt halloweengodis på bordet.


 

På bordet fanns ögon, bubblig blodbål, blodiga cupcakes med "hm" ;) på, mögliga popcorn, och lite plockgodis.


     


I SEE YOU!

   


         

Det är jag som har sminkat Marie, fråga mig inte vad jag har sysslat med jag följde bara instruktionerna, ingen bra idé tydligen. :D


Det blev även filmtittning, kungfu panda 2, de flesta av barnen satt snällt och tyst och tittade på filmen, de två barnen som inte tittade var Vidar som sov och Basse som gick ut och lekte.


Även fast vi började vid 12 så hann vi inte med allt vi hade tänkt gjort, men det vi inte hann med tar vi en annan gång.

Tack hörrni´för en hemskt bra dag! :D

Av Maria - 4 november 2011 19:42

Men åh! Ja, nu har jag ju börjat ångra mig över mitt val av det jag tänkt vara på halloweenpartyt som vi ska ha imorgon, just typiskt.. mig! Så vad ska jag då vara istället??? Förslag någon?


Mitt första tidigare val;


 

Jag som Marilyn Manson.

Av Maria - 4 november 2011 13:28


 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se