Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under november 2011

Av Maria - 3 november 2011 13:19

När jag vaknade i dag var jag på rätt hyfsat humör, men det var då det. Just nu är jag mest bara less och uttråkad. Jag vill rita, men det känns som jag aldrig har den möjligheten att verkligen sitta ner och göra det, jag får väl börja med det på nätterna att rita alltså, men inte ens då skulle jag få någon lugn och ro för då vaknar killarna titt som tätt, törstiga, pinknödiga o.s.v Embla brukar sova nätterna ut, oftast. Och förutom att jag aldrig får någon lugn och ro har jag noll fantasi när det kommer till tecknande jag vet aldrig vad jag ska rita. 


På tal om något helt annat! Jag vill ha ett jobb, nä, inget där jag behöver lämna huset utan ett som jag kan jobba med hemma, illustrera bilder till tidningar, böcker eller liknande. Jag vill, jag vill, jag vill! Måste forska lite mer i detta!


Jag blev så satans trött efter jag varit ute och krattat, men sånt får man leva med, jepp! Nu har jag snart hinkat i mig mitt kaffe, få se vad som händer sen...


 

ANNONS
Av Maria - 2 november 2011 14:14

Börjar bli smått less på den här huvusdvärken nu som började igår. Trött som en gnu är jag också.. Har väldigt stor lust att åka till byn och hälsa på, det var så längesen, men då gubben inte är hemma utan är iväg och fiskar så går det ju inte och jag vet inte när han kommer hem. Jag borde ta ut barnen så dom får lite frisk luft, men jag orkar inte.. :( Embla är borta hos Johanna och leker, jag hoppas dom frågade innan att det var okej att dom är där, eftersom jag sa åt dom att göra det då jag vet att Marie inte är helt kry. Jag vet inte hur det blir med vårt halloweenparty som vi hade planerat, det beror ju helt på hur Marie mår, det återtår att se, om inte annat så tänker jag göra det lite halloweenit här hemma så ungarna får ha lite halloweenit som jag har lovat och som dom har väntat (). På tal om något helt annat, i dag skulle vi ju äta älggryta, jomenvisst hur går det då grytbitarna fortfarande ligger i frysen.. suck! Orkar inte.


Jag är sjukt sugen på att rita, men jag orkar inte ens det...

ANNONS
Av Maria - 2 november 2011 09:31


Favoritpryl;


 

Av Maria - 1 november 2011 16:11

I dag har jag bakat, diskat och testat min sminkning till halloween - så nu vet jag säkert vad jag ska vara eller snarare vem jag ska vara. Nu är det bara Embla som måste komma på vad hon ska vara, hon lär väl få vara en häxa om hon inte kommer på nåt annat. Nu har jag ont i huvudet.. :/ Gnälliga, griniga ungar har man haft i dag också eller pojkar.. dom går mig något på nerverna.. jo.. "mammamammamammamammamamma"! Kan man bli annat än grinig själv då?!


Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se