Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 januari 2012

Soffa.

Av Maria - 28 januari 2012 10:00

Det fnöar och fnöar hela tiden. :) Idag får jag hem soffan jag ska få låna!!!! *Hoppar och studsar av glädje* :D Och inser sedan att jag fortfarande inte kan möblera riktigt som jag vill fören jag fått hem mina "kanalerna", nåja, ett minimalt pytte problem, men hm, kom även på att jag inte har några kablar att koppla datorn till teven.. :/ Morr.. får väl se på dvd!?.. Ahaja, det löser sig nog på nåt sätt.

När jag flyttade in här började jag titta på gilmore girls igen, var ett tag sedan, tänkte jag skulle se alla säsonger så jag det jag gör ett tag.. igår hade jag nästan sett klart på första säsongen, men dååå kommer jag på att jag ska titta på en annan serie, som jag inte sett på bra längre, men som är en jättebra serie! The L Word! Så ja, igår tittade jag på första avsnittet.. få se om jag fortsätter eller går tillbaka till Gilmore girls eller true blood.. alla serier har jag ju redan sett, men det betyder ju inte att man inte kan se dom igen! :)


Nu ska jag slänga i mig kaffe och "springa" över till Marie. :)


Psst... JAG FÅR HEM SOFFA IDAG!!!!! :D:D:D:D:D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se