Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under januari 2012

Av Maria - 10 januari 2012 21:00

Jag och "gubben" är inte längre ett par. Föräldrar, mamma, pappa, ja, men inte ett par. Det var jag som tog steget, men vi bägge är överens. Blir mammaveckor och pappaveckor framöver. Mer om detta kommer jag inte skriva här.


Den 16:de flyttar jag till nytt! Så de närmaste dagarna kommer bestå av packning.


Utöver detta så är Vidar dunderförkyld i går gallskrek han så gott som tre timmar i streck, lill stackarn, men efter han fått lite alvedon och kräkts upp slem och snor somnade han. Idag var det inte lika jobbig nattning, han sover, det återstår står att se om han får göra det hela natten bara. Min stackars lilla gullis!

I morgon skulle han börjat med sin inskolning på dagis, men då han inte är kry så skulle jag få höra av mig när han mådde bättre, så skulle det fixas en ny tid då.


ANNONS
Av Maria - 9 januari 2012 17:32

Jag har nu funderat och kommit fram till att jag tänker sälja teckningarna jag ritat till FB-julkalendern. Så är det någon där ute som är intresserad av att köpa en så är det bara att kontakta mig. Eller har ni sett någon annan teckning här i bloggen som ni är intresserad av är det bara att hojta till, jag är inte omöjlig.


A4

                                       


Det fattas ju två teckningar då dessa två blev sönderrivna.ANNONS
Av Maria - 5 januari 2012 20:27

Torsdags-teckning med tema.


 

Av Maria - 3 januari 2012 15:46

 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se