Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

Duktiga jag!

Av Maria - 15 februari 2012 13:54

Jag har varit duktig idag, sådeså! Jag har bitit ihop, tagit mig i kragen och faktiskt ringt på två ställen för att höra om praktikplats.. jag hade dock en lista på fler ställen jag skulle ringa, men genom andra samtalet så kanske, kanske det kan leda till en praktikplats, vore ju toppen!, men det återstår att se hur det blir, dom jag sökte praktikplats hos skulle ha möte med af den 21/2 så då skulle han höra av sig sedan och berätta vad dom kom fram till. Hoppas!!!! :) Det vore helt perfekt, gå-avstånd för det första och att det kan leda till kanske nåt sommarjobb om man har tur.. hoppas hoppas!!! :D Skrev jag HOPPAS, jaha, men gör det väl igen då, hoppas!!!!!!


   

Ikväll blir det filmkväll med världens bästa Marie!!!!! Längtar!!!! Vi ska ha Twilight maraton! Så vi börjar vid 18, blir väl lite gott fika, så som räkmackor, chips och kakor. :)

 
ANNONS
 
Cilla

Cilla

15 februari 2012 15:42

Hålla tummen ! :)

http://priss.se

 
Eva

Eva

15 februari 2012 16:11

Du ser, du kan ju Maria! =) Bra!
Kram på´re!

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

 
Rebecca

Rebecca

18 februari 2012 08:27

Jag håller alla tummar för att du ska få en av de praktikplatserna! Jag vet vilket mod det krävs för att ringa. Bra gjort! Kram och trevlig helg önskar jag dig!

http://hallonsemla.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se