Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 februari 2012

Torsdag.

Av Maria - 23 februari 2012 08:04

Jo, i dag är det torsdag och kaos, som vanligt... och mitt tålamod är verkligen i botten just nu, när fan ska detta vända?!.. Jag orkar inte med det här nåt mer.. usch. Jag blir fan less på mig själv då jag är less hela tiden, sur och grinig... :/


Och torsdag är det i dag ja.. så idag ska man alltså lägga upp torsdagsteckningen med tema.. om man nu ritat någon, vilket inte jag har gjort. Jag ville, jag var jätte taggad och såg riktigt framemot att få teckna torsdagstemat, men jag vet inte vad som hände.. kanske att jag ritar den vid ett annat tillfälle istället.. när det finns någon tid.. dasgens tema var/är "Utifrån en text" som artemilia har valt denna gång. Så ni som är nyfikan på alla andras teckningar kan ju alltid gå in på henne och titta på alla, det kommer jag göra! :)


Tidigare torsdagsteman tecknade av mig.


           


1.Till havs 2. Fult och fint 3&4. Hundar med referansbild 5. Craving 6. På cirkus

 
ANNONS
 
Eva

Eva

23 februari 2012 16:19

Har du känt dig så länge? Jag säger till dig som andra sagt till mig när jag haft min "down" - Gå till läkaren.
Men å andra sidan har du genom gått en separation också, och det lär ju säkert tä på krafterna dina..
Vilket som så så förtjänar ingen att må dåligt!

Kram!!

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Maria

23 februari 2012 19:33

Det kommer och går.. ena stunden mår jag toppen, andra inte alls.. :/ Men någon depression är det nog inte. .än.. i varje fall. Hoppas allt vänder åt det bättre snart.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se