Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under februari 2012

Av Maria - 5 februari 2012 09:50

Jag borde packa åt barnen då dom ska till Henrik ikväll, men jag orkar inte.

Jag borde diska, men jag orkar inte.

Jag borde absolut passa på att duscha nu när Vidar sover.. men jag orkar inte (tar det ikväll istället när barnen åkt).


Ja, Vidar sover, nu!.. Det har blivit fel i två dagar nu, han har vaknat runt halv sex-sex på morgonen (om det inte har varit ännu tidigare).. Så efter frukost har han varit svinatrött, grinig och gnällig så det har bara varit till att lägga honom, och han har somnat bums! Mycket omställning nu för den lilla killen, först mamma och pappa veckor sedan dagis. Fast det blir väl bättre med tiden få man hoppas.


 

ANNONS
Av Maria - 4 februari 2012 14:12

Var sjukt uttråkad, målade Emblas naglar, fixa hennes hår och sminkade henne.. sedan tappade jag tålamodet och blev sur och grinig.. satte mig här, slängde ihop några bilder på Embla och kollade fb.. humöret började gå åt rätta hållet.. men nu börjar det dala neråt igen...wtf!


    


ANNONS
Av Maria - 4 februari 2012 09:30

-30 utomhus idag. Trooooor vi stannar inne i dag. I dag hoppas jag på att det händer nåt skoj, önskar verkligen det händer nåt roligt, det skulle nog behövas. På måndag har jag tvätt-tid + att jag måste ta resten av dagen till städ-dag då det ser förjävligt ut här hemma, av någon anledning måste ungarna skita ner och stöka så mycket dom bara kan när dom är här, men då har jag ju nåt att göra en av dagarna dom inte är här. Resten av veckan lär jag väl sitta vid fb och tjata på att någon ska komma hit och hålla mig sällskap.


Jag har inget vettigt att skriva jag bara skriver endå, jag fick mina pengar i går förresten, tack och lov! Så nu är räkningarna betalda.Av Maria - 3 februari 2012 14:01

Jag väntar fortfarande på en bättre dag... den tycks då aldrig komma och det börjar verkligen göra mig deprimerad och less. Väldigt trött är jag också, känns som jag inte har sovit på över en vecka eller så. Idag är jag lovad att jag ska få pengar ifrån soc, men än har jag inte fått nåt. Som tur är så har jag nog allt hemma för helgen och på söndag åker barnen till Henrik för pappavecka så vi klarar nog oss. Det är väl räkningarna jag gruvar mig mest över..  skulle ju vilja betala dom så fort som möjligt, men det är väl bara att vänta på "dom dära pengarna". :/


"Ni vet vart jag bor, ni som vet var jag bor". jag citerar mig själv... jag är av någon anledning sjukt sällskapssjuk. Sällskapssjuk har jag väl alltid varit, men aldrig så här.. skit jobbigt.Tar mig en skvätt kaffe och hoppas att humöret stiger.

 

Av Maria - 2 februari 2012 14:49  Det blev ingen avancerad teckning idag, men det får gå ändå. Kuvert-konst.. Dagens tema; "Craving".

Av Maria - 1 februari 2012 16:55

Gjorde en fiskgratäng i går som jag aldrig testat tidigare.


 


Den uppskattades nog av barnen, förutom sparrisen som blev lagd åt sidan.

 


Receptet hittade jag här;

 

Av Maria - 1 februari 2012 12:23

Halva dagen har gått och jag har i princip inte gjort något vettigt alls.. tänke rita lite, men tappade lusten totalt.. :( Vid såna här tillfällen hade det vart skönt att ha haft ett jobb, så man skulle få tiden att gå... + att man skulle ha vetat att man fick en inkomst. Skulle behövt betala räkningar, men det är rätt svårt då man inte har nåt att betala med.. väntar på pengar från soc, försökte även kontakta min handläggare där, men hon hade ju självklart inte några telefontider idag... Hmz!.. Skickade även ett mail till henne, få se om hon svarar på det.. nån gång.. bajs.. jag skulle verkligen behöva lite sällskap just nu, känner deppigheten komma smygandes.. :( Usch blä!..


Hoppas på en bättre dag i morgon.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se