Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 1 mars 2012

Gott och blandat!

Av Maria - 1 mars 2012 19:46

Söndagen den 26/2 strax innan barnen åkte till Henrik.

 


Detta har hänt denna vecka än så länge;


     Var hem till Annelita, hon hade pennor man skulle färglägga barn med ;) Så har ni ledsnat på era vita så kan ni alltid färglägga dom brun eller varför inte rosa, blå, lilla eller nå! ;P  Jag har varit till ånge eftersom jag hade en kallelse till af för den där träffen om sj. Där parkerar man näääära varann.     Idag var jag med Marie och Matte till stan, mest bara för att jag inte orkade sitta hemma, jag handlade ingenting. Men provade däremot olika grejor som t.ex skor. ;P  När jag kom hem från stan gick jag hem och satte mig vid datorn och tittade runt, men då jag fort blev rastlös tog jag mig en promenad.  När jag kom hem testade jag att vaxa benen, första gången någonsin med vax för mig!!! Och allvarligt! Vart är det smärtsamma med vax som alla pratar om!!! Men å andra sidan, ALLA ÄR VI OLIKA! :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se