Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

Ingen tema teckning.. ännu en gång..

Av Maria - 8 mars 2012 09:45

Piss och skit också! Jag såg ju verkligen fram emot att teckna till dagens torsdagstema, men av någon anledning glömde jag helt bort, igen! Dagens tema var "Lycklig", hur passande var inte det då, jag som känner mig sjukt lyckig just nu! :) fast å andra sidan går ju det där väldigt upp och ner för mig. Hoppas dock att det håller i sig ett tag till, jag trivs rätt bra att känna mig så här glad eller ja, lycklig! :) 


I dag ska jag iväg på ett möte om en eventuell praktikplats. *Håller tummarna stenhårt!!!* Hoppas även jag tar mig dit nu, egentligen skulle detta möte varit i tisdags, men då pojkarna här hemma kräktes då blev det instället. Idag mår alla bra, Vidar har väl lite lätt feber, dock bättre än den höga han haft i två dygn, kanske går åt rätt håll. Där emot fick jag nyss veta att min skjuts har svinont i magen och mår illa... :S Men förhoppningsvis kan han skjutsa. Hoppas!


Sanerat lägenheten igår, blir mer sanering på söndasg när barnen åkt till Henrik.

 

Måste snart fylla på nytt av dessa produkter, + lite extra.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se