Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Mer än vad jag visste..

Av Maria - 16 april 2012 20:00

Idag fick jag veta något som jag aldrig hade kunna gissat!.. Satt på praktiken och pratade med tjejerna då vi kommer in på ämnet; "mig", av någon anledning, nåja i vilket fall som helst så berättar jag lite om mig själv, hur jag är som person m.m  pratar om helgen och mycket mycket mer. I vilket fall som helst berättar jag då vilka svårigheter jag har med vissa saker och att jag brukar beskriva mig som blyg och försiktig, HA!, tyckte visst Tina, hon hade då absolut inte uppfattat mig som blyg eller försiktig utan öppen och utåt, och det redan första dagen då vi träffades! :O Gissa om jag vart paff! What the... !? Aja det var ju mer än vad jag visst, kanske man har förändrats en del trots allt, ändå. ?

           


 
ANNONS
 
Eva

Eva

16 april 2012 22:13

Jodå, Maria, visst har du förändrats! Och en hel del dessutom och bara positivt! Genom åren har du vuxit som person och du har fött tre barn. Fast du var otroligt modig redan för 10(?) år sedan när du flyttade från Åland! Kramar till dig!

http://www.luckan.bloggspace.se

 
fru Naggen

fru Naggen

17 april 2012 07:39

Håller med Eva, kunde inte sagt det bättre själv. Hoppas vi får behålla dig bara, så du inte "drar iväg".

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se