Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Skön vecka <3

Av Maria - 29 april 2012 19:39

Även fast veckan har bestått av prakitk varje dag har jag överlevt då jag inte behövt varit eller känt mig ensam. Har dock varit dödstrött på praktiken då man varit uppe allt för länge på kvällarna. Blev även bjuden på middag här i veckan. :D Gott!!! Har ätit mer än vad jag borde har jag också gjort, mycket gott, både mat och knaper, men men, ibland får man väl göra det med, antar jag. 


               

Till veckan som kommer, på onsdag rättare sagt börjar jag en serviceinriktad utbildning som hålls av Miroi som samarbetar med arbetsförmedlingen, en gratisutbildning. Få se hur det blir med det. Så med andra ord har jag nu slutat på praktiken, skulle ju varit där imorgon också, men som det verkar nu så blir det nog inte så då Thor har feber och är hängig, han orkar ingenting. Så så är det med det. Jag skulle ju vart ner till Åland den här helgen som var, på dop, men så blidde det då inte heller då eftersom det blev så jävla mycket på en och samma gång.. allt hände samtidigt, grejer skulle fixas och jag skulle matcha in tider med tåg buss och färja.. allt vart ju bara strul. Nåja, ska dock försöka att ta mig ner inom snar framtid. Kolla upp tider i tid. 


Färdig skannat gott folk! Jomensvisst!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se