Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under april 2012

Av Maria - 5 april 2012 20:22

Sådär, då känns det lite bättre?!.. Aja, som sagt upp och ner, ner och upp... Fick lust att åka ner till Åland till helgen, men då jag vet att det blir dop där nere inom närmaste framtid så tror jag att jag ska försöka spara mig tills dess istället. Fast då blir det ju bara jag som åker då barnen har pappavecka. Visst jag vet att dom också vill åka, men jag tror inte jag pallar ta mig dit med alla dom bara sådär just nu.. får väl hoppas att någon från Åland tar sig hit nåt också. 


Josåatt...
ANNONS
Av Maria - 5 april 2012 12:44

Vad fan är det för fel på mig???? Varför??? Jag blir fan tokig på det här, ena stunden känns allt bara bra medans nästa stund så rasar allt bara.. jag hatar det här, barnvecka, inte barnvecka.. kaos! Jag tappar tålamodet kortare än kortast när barnen är, vilket jag inte alls vill, jag vill ju ha hur mycket tålamod som helst, speciellt när dom är här. Jag vill orka vara med dom, hitta på saker tillsammans med dom, men just nu ber jag dom bara hålla sig ur vägen, jag orkar inte vara upp i dom eller mig själv... allt känns bara jobbigt och tungt. Vill helst bara försvinna, vara själv, inte vara själv.. känner mig ensam, men vill endå vara själv fast ändå inte. Jag vet inte vad jag vill och inte vill.. känner mig rastlös hela tiden!


Den här dagen brukar jag tycka är kul, få fixa ungarna så dom får vara påskkärringar, men inte ens det känns kul, bara jobbigt, inte ett dugg roligt. 


Hoppas allt kommer kännas och bli bättre när jag börjar praktisera, fast jag vet inte vad det skulle göra för skillnad.. allt känns blä! Fast å andra sidan har jag ju tankarna på att cykla till praktiken varje dag ifrån dagis efter jag lämnat pojkarna... fast då måste jag låna någons cykel, helst köpa en egen! Köpa köpa köpa, fast i det långa hela lär det nog bli billigare, kanske skulle haft en hjälm också..

ANNONS
Av Maria - 5 april 2012 07:09

SÅDÄR! Nu har jag nog köpt hem allt nödvändigt, dock inte soffbord, gardiner och gardinstänger, men jag hoppas jag får låna sånt ett tag till. *blink blink*

Så nästa på min lista är nu körkortet! Jepp!, Nu jävlar ska jag ha det! Och fort ska det gå!, tänkte jag ska köpa hem böckerna, läsa och öva, gå kursen och "tvinga" någon gå med mig så jag har någon att köra med, sedan ska jag gå intensivkursen! In you face! Hell yeah! (hoppas jag klarar det... )


 

Av Maria - 3 april 2012 17:50

I går var jag alltså till Birsta där handlade jag det mesta som stod på min lista faktiskt, skönt!, men tyvärr hann jag ju inte med allt.. så imorgon ska jag åka igen och hoppas på att man hinner med allt och lite till. Måste dock ner till tvättstugan och byta tvätt-tid ikväll då jag egentligen har tid imorgon. 

Jag köpte faktiskt ett par skor igår också, men än har jag inte hunnit använt dom, längtar till nästa vecka då jag ska använda dom varje dag på mina promenader, eller nej vänta, aaa just det börjar ju praktisera på torsdag, aja får väl gå ut och gå på luncherna eller nåt. 


 

Av Maria - 2 april 2012 07:49

I dag hoppas jag på en tripp till birsta för att ÄNTLIGEN får hem lite nödvändiga grejor som jag behövt sen jag flytta. Som bland annat en dammsugare! (+ mycket mycket mycket). Blir det tid över kanske man kan kolla efter några skor också, känns dock trist då man tittar ut och ser marken täckt med ett tjockt lager snö.. :( Nu får det se till att bli varmt så det smälter bort fort som fan! 


GE mig vår! Med blommor och bin! ;)

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se