Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 maj 2012

Shoppat loss!

Av Maria - 22 maj 2012 17:33

Igår.. eller var det igår?.. aja, när det nu var så var vi, jag och pojkarna över till Marie och umgicks, najs! första ute fikat hemma hos Marie i vår/sommar och så blev det studsmatts-hoppning också, ja!, jag hoppade också! :D 


    


Idag blev jag väckt av att Marie som ringde klockan 8:58 och undrade om jag hade nåt kaffe att bjuda på. Det hade jag ju självklart, upp och "hoppa" och fixa frukost + kaffe. Söta Vidar satt bara i sin säng tyst och snällt när Marie ringde. Sov morgon, najs!!! Efter att ha haft över Marie ett tag och hon hade gått igen så tog jag och Vidar oss en promenad, eller han tog sig en tupplur medan jag puttade på vagnen. Han sov inte länge, men det kan ju bara betyda att han är på bättringsvägen(?).. får man hoppas! Gick den vanliga runda, varmt, fint, grönt, doftar sommar.. häääääärligt!!! När vi kom hem kom Marie strax efter och hämtade upp oss, då blev det shopping. Först apoteket, allt för bra ställe, nackedel: köper allt för mycket.. och det finns ju så mycket mer man vill köpa som man inte köper. Blev bland annat barn solsalva och tandborstar och några saker till. Jepp jepp, sedan bar det iväg till ålunds, Marie skulle ha färg och färg köpte hon. Eriks-hjälpen here we come, där köpte jag ett gäng tröjor, solglasögon och ett par guldiga leggings!!! Testade dom inte där, men blev ju tvungen att köpa ändå! Vet dock inte när jag ska använda dom, men men.. :D . Ica nästa, Linus i kassan, najs najs, han pratade om dagens dop och knapprade in att jag köpte kiwi då jag handlade citron, men annars var nog allt bara bra! :D Var även in på leksaksaffären och kollade efter ansiktsfärg, där fanns det ju inget vettigt!!!! wtf!!! Vart hittar man det nu då? Måste ju ha så fort som möjligt ju! Aja, måste lösa det på nåt sätt. 


Dagens kläd inköp (dock inte allt), notera mitt tappra försök till ett kaxigt uttryck på första bilden ;P


   


   


(Min, Vidar fick självklart riktig mat!) Dagens lunch!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se