Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2012

Söker nog praktik/jobb snart.

Av Maria - 23 maj 2012 11:40

Ja, jag måste nog försöka mig ut och leta efter något annat att göra, för denna utbildning är på väg att dra ner mig i skiten igen, har ingen lust att hamna i dreppträsket, igen.. och även om jag inte har varit på denna utbildning så lång tid och inte ens den tiden jag skulle vart där då jag varit hemma med sjuka barn, så känns det verkligen som det är dit jag är på väg. :/ Så nu ligger mina funderingar på att hoppa av denna utbildning och sedan ta kontakt med Thommy igen och höra om han kan hjälpa mig att hitta en praktikplats som skulle kunna vara passande för mig. Känns dock fånigt att avbryta grejer hela tiden som jag inte avslutar.. känns som jag bara ger upp, men som Amandus i BigBrother sa: "Jag måste ju tänka på mitt välmående i första hand." Eller kanske det var någon annan som sa det till honom, aja sak samma. 


Ge mig ett jobb eller en praktik där jag för GÖRA något!!! Jag klara inte av att bara sitta still nåt mer!


----------------------------------------------------------------------------------------


Ingen som vet om vart man kan få tag på snazaroo ansiktsfärger (ett kit där instruktioner medföljer!)

Smått akut, behöver detta senast fredag nämligen!


----------------------------------------------------------------------------------------

 
ANNONS
 
Eva

Eva

23 maj 2012 13:17

Du skulle ha varit på en förskola, där får du ju röra på dig och det är ju inte stillasittande! ;)

Har du kollat med Åhlunds? De kanske har färg!
Kram!!

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

Maria

23 maj 2012 13:40

Förskola, absolut INTE, har varit på det tidigare och där trivs jag inte. :/ Skulle kanske haft ett städjobb eller nåt.. fast då krävs ju oftast körkort.. :/

Jag var in på Åhlunds igår, men såg ingen ansiktsfärg där. Nu har snälla Yvonne handlat färg åt mig, dock inte den sorten jag ville ha, men då det inte fanns den blev det annat. Ska testa dom ikväll och se om dom duger, hoppas!

 
fru Naggen

fru Naggen

23 maj 2012 17:04

Jo, hoppas dom duger, fanns ju inget att välja på.

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se