Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 maj 2012

Party & bränna.

Av Maria - 27 maj 2012 11:10

I fredags var jag över till Henrik och lämnade övar Vidar. Sedan hem, fixa lite att äta, sedan väntade jag bara på att klockan skulle bli efter sju då jag och Annelita hade bestämt date. Så vid åtta var jag hos Annelita, där dukades det upp godsaker, först på husqvarna, men sedan förflyttade vi oss vidare till bordet. Otroligt rolig och trevlig kväll med bästaste Annelita och John (och Birk). En av Annelitas systrar var över en sväng också tillsammans med sin son. En liten hund hade dom även med sig, som jag namnet aldrig fastnade.. en söt liten sak.


                   


Lite bakis dagen efter.. jo, lite så. Men det var bara att pallra sig upp och göra sig klar tills det var dags att åka till ica och ansiktsmåla barn. Det gick jättebra, det var riktigt kul, blev dock väldigt varmt i solen, så jag blev väl rätt hängig mot slutet, men jag överlevde, typ. Det gick bra anär jag var där, började må skit när jag åkte hem därifrån.. och mått dåligt sedan dess.. solsting kallas det. 


 

bjuder på en hemsk bild på mig, osminkad och allt bara för att ni ska få se min fina bränna.. :S  


btw, FIN BIL!

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se