Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2012

Av Maria - 20 maj 2012 16:08

Thor sitter och spelar bilar/blixten spel,Vidar sover och Embla åkte nyss till Henrik. Blir en hemma dag imorgon igen med andra ord. Gillar inte alls när det blir förändringar så här hastigt eller förändringar överhuvudtaget, är något bestämt ska det vara, bli så, så är det bara! Aja, men det är bara att bita i det sura äpplet. Gillar dock trevliga och positiva förändringar, som är till ens fördel, något bra, men det gör väl alla! ;)


Min tanke idag var ju att överlämna barnen till Henrik för pappavecka och sedan städa klart här hemma, sticka iväg på en promenad och sedan göra lite läxor som ska/skulle lämnas in imorgon eller vara klara tills imorgon. Men men... :/ 


Måste ta mig till någon affär där dom säljer ansiktsfärger också, snarast möjligt! Måste öva in minst tre olika ansiktsmålningar innan helgen som kommer. Måste även komma på vad för "motiv". Så är det! 


ansiktsmålningar halloween 2009

ANNONS
Av Maria - 20 maj 2012 11:35

Skulle mycket gärna åka till rockoff i år, det är åtminstone tre artister (Den svenska björnstammen, Veronica Maggio och sist men inte minst, Mange makers!) som jag absolut skulle vilja se, sedan finns det ju många där till som jag inte skulle ha nåt alls emot att se. Men det är det där med alla kostnader som blir... vet inte om man kommer ha råd ju.. Fast man kanske får ta sig råd.. bara ett 9 dagarspass på rockoff kostar en sådär 800 kr.. sen är det ju bara att plussa på alla andra kostnader som blir.. bensin, färja, mat/dricka o.s.v + att jag inte har någon semester vilket resulterar till att jag måste ta ledigt den tiden jag är där och blir då utan pengar.. Men åker jag skulle jag inte åka dit själv utan då vill jag göra det ilag med fina, om han vill. 


Jag bodde på Åland i 17 år, men var ALDRIG in på rockoff, varför slänga ut massa pengar på något man kunde sitta utanför och titta och lyssna på, var tankegången då. För det var ju så, då. Skulle det inte bli nåt i sommar, så SKA jag dit nån annan gång! Så är det bara! Jag är ju för fan född och uppvuxen på Åland, då måste man ju åtminstone vara (in) på rockoff minst en gång. 


     

ANNONS
Av Maria - 19 maj 2012 17:36

Klockan 13:29 ringde larmet som jag satt på telefon för att påminna mig om hockeyn som börja halv, började bra, men slutade uselt, tappade intresset att titta då ställningen låg 5-1 till ryssland. Vet inte hur matchen sluta, men jag tror det kan ha blivit 6-1 till ryssland?.. Aja, skit samma... 


 

Så jag började med maten istället för att titta klart på hockeyn, Thor stod inne på toan och hosta så han kräktes.. najs najs.. Vidar vandra mest bara runt och var det han är bäst på, söt! Det blev grillat idag! Första grillade i år för mig. Det var gott! Gjorde hastigt en egen marinad som fläskytterfilén som jag skivat upp fick ligga och dra sig i några timmar innan den blev på slängd på grillen. Gott!


                           


Blir strax dags för lite lördagsmys i soffan med ostbollar, kexchoklad, saltlakrits och lite coca-cola för barnen och nån film. Jepp jepp..

Av Maria - 19 maj 2012 11:15

Har åter igen suttit och kollat på William på youtube, han är ju SÅ bra så det är rent av omöjligt att låta bli/sluta titta.

Idag är det lördag.. jaha!?.. hm.. så imorse en timme efter frukost fick Vidar sin första dos av sitt penicillin, jomenvisst, det gick ju fint!.. Nä, det kom upp direkt ilag med frukosten. Så nu luktar hela teverummet kräks, naaajs.. (även fast jag skurat och sprayat med bakteriedödandespray typ lite överallt och vädrar..) Kanske inte så mycket najs.. ne. Så, så var det med det.

Lördag ja.. borde göra lite läxor.. wtf! trodde jag var klar med detta läxgörande, sånt ska man ju bara syssla med i skolan när man är typ liten, orka nu, skit drygt ju! Det jävligaste är ju att jag frivilligt börjat på denna utbildning.. varför skulle jag göra det för?!?!?!?! Idiotiskt, men det lät ju så bra.. blah bah blah.. så hur ska jag göra nu då??? Skulle haft ett jobb på ica med Linus istället, JA! jag är seriös! Hade vart bra mycket mera najs att få vara där än att sitta vid en skolbänk och skiva om sin självkänsla, självförtroende och lyssna på en massa för mycket information som ändå inte fastnar då det blir för mycket av den på en och samma gång.. SUCK!


Vad ska du bli när du blir stor? 

Väldigt bra fråga skulle jag vilja påstå!, vet DU vad du ska bli eller vill bli? Vet du? Jag tror jag vet vad jag vill bli, men jag vet inte om jag någonsin kommer bli det... det beror ju på vad jag gör för att komma dit.. och just nu är det ju inte mycket, nä, ingenting faktiskt.. 


 

Av Maria - 18 maj 2012 15:47

Har en gnagande och störande känslan av att det var nåt viktigt jag skulle göra idag, men jag kan inte komma på vad det var. Mycket störande!.. 


Var till vc nyligen med lille Vidar som förmodligen har lunginflammation, han fick penicillin utskrivet, så man får väl hoppas det hjälper. 


       Soffan känns tom utan dig, saknar dig finaste! 

  


Av Maria - 18 maj 2012 10:25

Har åter ingen suttit inne på youtube och tittat på ett gäng "Williamklipp", han är ju så sjukt rolig, tror även han blir roligare då han påminner mig om någon annan till sättet.


Efter ni tittat på denna (och tycker han är roooolig) kan ni ju klicka er vidare och titta på fler klipp. :D

Av Maria - 16 maj 2012 10:11

Är superduper jättefint väder ute idag! Helst vill jag inte ta ut Vidar, men så länge han inte har feber kan vi säkert titta ut en sväng och få lite frisk luft under dagen. JAG SAKNAR MINA PROMENADER!, btw... minns inte när jag var ut och gick sist, det var jätte länge sedan och det har nog börjat synas, magen börjar växer fast å andra sidan är mina byxor förstor!??.. Dom som nyss satt för tajt.. o.O Så nu har jag ju inge byxor som passar, jag köpte ju för fan ett par (för dyra) byxor bara för nå veckor sedan som jag nu inte kan ha.. bara efter en kort stund sedan hänger dom bara.. Funderar på att lägga ut dom på köp och sälj sidan på fb, se om någon skulle vara intresserad.. hm.. får se. Hade dom bara kostat en sådär 100-200 spänn hade jag nog inte brytt mig i att sälja dom, men då dom kostade något mer än så.. så jo..


(för) dyra inköpta byxor.  

Av Maria - 15 maj 2012 12:41

 

 

Så här sitter jag och gör i princip ingenting, lyssnar på p3... sjuklingen ligger och sover och Thor sitter och ser på teven, snart kommer Embla hem och då blir det tvättstugan.. och vad fan är det med p3 idag, skit musik hela tiden.. ?!?!? "Det är bra mycket trevligare att vara två."


 

...saknar...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se