Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2012

Av Maria - 9 maj 2012 12:21

Jo så att.... sitter på miroi och haft fått i uppgift att skriva ett personligt brev.. jo, men det går ju fint.. jag är nog klar. Kanske skulle börja med cv:et också då, men orka. Vill mest bara hem just nu! Inte vill jag väl sitta här och göra "ingenting". Lyssnar på p3 och väntar på att tiden ska gå.. hade nyss lunch, åt nån macka jag hade med, blä, riktigt äckligt. Bara två och en halv timme kvar tills att jag slutar för dagen...ANNONS
Av Maria - 6 maj 2012 12:16

Hur ofta skaffar ni nya glasögonbågar?.. Själv har jag bara haft ett par, alltså, då jag skaffade/fick glasögon och det är nu 4 år sedan.. kan kanske vara på tiden att införskaffa sig ett par nya eller vad tror ni? Jag är ju så satans less på dom jag har också, fast det tycker jag är fullt förståligt då jag fått stått ut med dom i alla dessa år. Dom är sliten, alltså tappat färg här och där, vinda och sneda efter att jag råkat lagt mig på dom och repiga och jävliga. Usch, jag gillar verkligen inte mina nuvarande bågar! Vill ha nya, vilja haft det länge nu.. men.. pengar.. + att det är så myckat annat jag vill lägga pengarna på också som t.ex körkort och bil!.. m.m


De nuvarande bågarna.

Var in på specsavers och testade runt lite... 
        Jo så att!..

ANNONS

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se