Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 juli 2012

Nu är dom här.

Av Maria - 27 juli 2012 07:35

Igår kom barnen vid fem och mamma, Ove och Kevin vid sju, halv åtta. Barnen var vaken läääänge. Vidar la sig kanske vid nio, dom andra två var vaken till närmare elva!, tror jag, dom bad själva om att få gå och sova. Dom sover än. :P


Själv blev jag uppe ett tag till med mamma och Ove, la mig väl vid halv ett, men somnade nog först vid halv två nån gång. Jag blev ju tvungen att provsmaka en riktig öl, Koff! ;D 


 


Härligt när kylskåpet är väl fyllt med bara riktig öl och cigg. Killen på taxfreen som mamma köpte bacardin av var tydligen dum i huvudet och fattade inte vad hon hade menat med vanlig bacardi som man själv ska blanda mojitos med, så istället hade han visat henne denna som ligger i kylen, Bacardi Mojito Coctail, alltså en bacardi som redan är färdig blandad. aja, inte mycket att göra åt. 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

marie

27 juli 2012 10:46

inte tänker du väl börja röka igen.....HALLÅ fy på dig Maria;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se