Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 juli 2012

Strul, HELA tiden!

Av Maria - 30 juli 2012 11:55

Sitter på utbildningen och tankarna flyger omkring hit, dit och överallt, om allt. Koncentrationen är som vanligt långt långt långt bort. Försöker läsa ett stycke ur en bok, men det går verkligen inte, testar på olika sätt för att se om det ska bli/vara lättare att koncentrera mig, men inget tycks hjälpa. Fundera på om det kanske skulle vara lättare att läsa hemma, men insåg snabbt att det förmodligen inte skulle vara ett alternativ just nu, tanke på att jag vill städa hemma och plocka ihop.. så med andra ord skulle jag förmodligen tappa koncentrationen där med. Var dock inte detta jag tänkte blogga om.. undras vad det var jag skulle blogga om!?.. Jag hade ju faktiskt något jag tänkte skriva om.. hm..


Aaa, men just det (JAG KOM PÅ VAD DET VAR SOM JAG TÄNKE(-ER) BLOGGA OM!!! omg! )!!!


Var förra veckan och knäppte id-foto, så nu är det klart. Dagen efter fotot tagits tänkte jag passa på att svänga in hos polisen och fixa klart, skaffa, ansöka(?) id-kort så att säga. Nåja hos polisen möttes jag av en lapp där det stod att polisen hade stängt till idag. SÅ min tanke var att jag skulle fixa detta id på banken istället, mamma, jag och Vidar tog bussen till fränsta för att fixat. Kommer dit, tro på själva fan att det inte går, tydligen några nya regler, jag måste ha id, för att skaffa ett id!!!? Idioter!!! Nåja, dom kunde ju inte göra nåt åt det, inte dom som kommit på reglerna angångde detta. Imorgon ska jag sticka in till polisen och höra med dom hur fan man skaffar id-kort, för sitter jag och läser på deras hemsida så är det på skatteverket man skaffar ett id-kort, inte hos dom.. jo, om man ska ha ett nationellt id-kort, då gör man det hos dom, vilket betyder att man måste vara svenskmedborgare.. och det är ju inte jag. Strul!


Så med andra ord så lär det väl förmodligen så att jag måste försöka ta mig in till sundsvall, skatteverket och fixa detta id-kort, men då måste jag även hitta någon som kan legimitera mig då jag inte har någon legimition.. :/ Och jag tror bara det finns en som finns i närheten som kan göra det åt mig.. drygt..

Jag skulle ju hemskt gärna vilja ha klart id-kortet innan den 24 och 25 augusti!.. *håller tummarna på att det löser sig!*


Tänk om man ändå hade detta klart!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se