Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Blir så trött, är så trött!

Av Maria - 31 juli 2012 09:24

Gick raka vägen till polisen efter att ha klivit av tåget, (som jag somnade en sväng eller två på..), hos polisen hände inte mycket, dom fixade som sagt bara nationella id-kort, vilket gjorde det problematiskt för mig då jag inte är svensk. Så min tanke var att kanske ta och bli det då, kanske lättaste utvägen så att säga.. visst, googlade och hamnade på migrationsverket och läser där att man faktiskt kan ansöka om svenkst medborgarskap på nätet! Jätte bra ju! MEN.. då måste man kunna legitimera sig, typ med ett pass eller ett id-kort. WTF! Att det ska vara så svårt. Jag lär ju förmodligen inte lyckas att fixa något id-kort, jag har ju ingen som kan legimintera mig. 
ANNONS
 
Eva

Eva

31 juli 2012 10:43

Om du kan vänta till nästa vecka då jag börjar jobba så kan jag följa med dig till Skatteverket.

http://www.luckan.bloggspace.se

Maria

31 juli 2012 11:11

Hur tänkte du då? Jag tror inte att du får legimiterar mig eller går det?, det vore ju jättebra om det skulle gå! :)

 
Ingen bild

Jenny blom

31 juli 2012 14:48

Jag hade inget legg eller pass och var
Finskmedborgare, jag skickade efter personbevis som jag tog med när jag fick bli svensk och få pass :)

Maria

31 juli 2012 15:11

Ok, men det har jag ju liggandes. :) tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se